Προτασεις

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Νίκος Πορτοκάλογλου

Ηράκλειο

Η παράσταση «Ρεμίξ» του Νίκου Πορτοκάλογλου, μετά την πρεμιέρα της στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, ταξιδεύει στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο γνωστός τραγουδοποιός διασκευάζει τα ηλεκτρονικά του τραγούδια χρησιμοποιώντας ακουστικά όργανα, όπως ούτι, βιολί και κοντραμπάσο, επιχειρώντας ένα «αντίστροφο ρεμίξ». Απόψε, στις 21.30.

ΘΕΑΤΡΟ

Μαύρο Θέατρο της Πράγας

Λουτράκι

Η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Lewis Carol ζωντανεύει με τη μαγεία του μαύρου φωτός σε μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους από το Εθνικό Μαύρο Θέατρο της Πράγας. Με τη βοήθεια των σύγχρονων ψηφιακών εφέ, οι ήρωες του κλασικού παραμυθιού μοιάζουν να αιωρούνται, ενώ τα αντικείμενα αποκτούν δική τους ζωή. Την Παρασκευή στο Προαύλιο Γυμνασίου, στο Λουτράκι.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ρεσιτάλ τραγουδιού

Αίγινα

Η υψίφωνος Celia Costea, ο βαρύτονος Δ. Σούρμπης και ο πιανίστας Δ. Γιάκας ερμηνεύουν άριες και ντουέτα των Πουτσίνι, Ντβόρζακ, Γκουνό, Λεονκαβάλο, Βέρντι και Ντονιτσέτι στο Μουσείο Καπράλου, την Τρίτη και ώρα 9 μ. μ., στο πλαίσιο του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Τήνος

Ο Κύπριος τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανίζεται στο Θέατρο στον Κούμαρο με την κιθάρα του για να τραγουδήσει γνωστά κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και επιλογές από τη δουλειά άλλων συνθετών. Απόψε, στις 21.00.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Θρησκευτική Μουσική

Πάτμος

Με τη συναυλία της χορωδίας Cappela Romana από τις ΗΠΑ σε αριστουργήματα από τη μεσαιωνική Κωνσταντινούπολη και την Αναγεννησιακή Κρήτη, καθώς και θρησκευτικά χορωδιακά έργα σύγχρονων δημιουργών ξεκινάει την Παρασκευή το 11ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου, στον υπαίθριο χώρο του Ιερού Σπηλαίου της Αποκαλύψεως. Ως τις 7 Σεπτεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή