ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο Ζακ Στεφάνου και ο Dennis Konstantinidis εμφανίζονται στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Ανοιχτή Σκηνή» (9.30 μ.μ.).

– Η υψίφωνος Celia Costea και ο πιανίστας Δ. Γιάκας ερμηνεύουν άριες και ντουέτα από έργα των Πουτσίνι, Ντβόρζακ, Γκουνό, Λεονκαβάλο, Βέρντι και Ντονιτσέτι στο Μουσείο Καπράλου, στην Αίγινα, στις 9 μ.μ.

– Μουσικό αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο από τη Μαρία Φαραντούρη και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, σήμερα στις 9 μ.μ.

– Αναδρομική έκθεση ζωγραφικής του Αλέξανδρου Μ. Βάλβη με τίτλο «Φωτοδίοδος 2001-2011» φιλοξενείται στο Μέγαρο Γκύζη, στα Φηρά Σαντορίνης, ώς τις 24 Σεπτεμβρίου.

– Τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι ερμηνεύουν οι Δημήτρης Κεχαγιάς και Φιόρη-Αναστασία Μεταλληνού στο αίθριο του Ανακτορικού συγκροτήματος Γαλερίου (πλατεία Ναυαρίνου), στη Θεσσαλονίκη, στις 9 μ.μ.

– Ως τον Οκτώβριο συνεχίζεται η έκθεση «Μάρτυρες της λήθης» στο Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας (Μητροπόλεως 23).

– Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συμπράττουν επί σκηνής στο Κηποθέατρο Παπάγου (8.30 μ.μ.).

– Συναυλία με τον Cayetano και την μπάντα του στο Παλαιό Ελαιουργείο – Παραλία Ελευσίνας στις 8.30 μ.μ.

– Την κωμωδία του Γκολντόνι «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» ανεβάζει το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο Ανοιχτό Θέατρο Αλσους Βεΐκου, στο Γαλάτσι, στις 9 μ.μ.

– Συναυλία με τους Θάνο Μικρούτσικο, Χρήστο Θηβαίο και Μίλτο Πασχαλίδη στο Αρχαίο Ωδείο Πάτρας και ώρα 9.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή