ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Χοροθεατρική παράσταση με τίτλο «Δυτικά Βήματα, στα Βήματα της Ιεράς Οδού» από την Ομάδα Συν+Εργασία και σε σκηνοθεσία Αιμιλίας Μπουρίτη, στο θέατρο του Αττικού Αλσους, στις 9 μ.μ.

– Η επετειακή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «Μικρά Διονύσια» ανεβαίνει στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών – Μάνος Κατράκης, απόψε στις 9 μ.μ.

– Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ συμπαραγωγής ΕΡΤ με τίτλο «Οι Νύμφες του Hindu Kush» για την αρχαία φυλή Καλάσα, στον Ινδικό Καύκασο, και ομιλίες των συντελεστών στον κινηματογράφο «Δαναός» (Λεωφ. Κηφισίας 109), στις 8.30 μ.μ.

– Την παιδική παράσταση «Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον» ανεβάζει ο θίασος «Μαγικές Σβούρες» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη, στο άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι, και ώρα 9 μ.μ.

– Σήμερα ολοκληρώνεται η έκθεση «Αλεξ Μυλωνά. Τέχνη, όπως Ζωή» με έργα της εικαστικού από τη συλλογή του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στο Πρώην Δημοτικό Σχολείο Λάκκας, στους Παξούς.

– Τη σύνθεση για δύο βιολιά «Ελληνικοί Διάλογοι» του Σπύρου Γκιγκόντη ερμηνεύει το duo «Οχτώ Χορδές» στο Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης, στις 9 μ.μ.

– Συναυλία ορχηστρικής μουσικής με το συγκρότημα GoJam Group, στις 9μ.μ. στον Τριάνταρο της Τήνου.

– Το έργο «Θαλασσινοί Ερωτες», βασισμένο σε τρία ερωτικά διηγήματα του Παπαδιαμάντη, παρουσιάζεται στο Παλαιό Ελαιουργείο, στην Παραλία Ελευσίνας, απόψε στις 9 μ.μ.

– Η παράσταση «Ο υπηρέτης δύο αφεντάδων» από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης μεταφέρεται στο Κηποθέατρο Παπάγου (9 μ.μ.).

– Ως τις 8 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται η υποβολή δικαιολογητικών για τις εισαγωγικές εξετάσεις της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου (Πειραιώς 35, καθημερινά 10 π.μ. με 4 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή