ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Πρεμιέρα της παράστασης «Ο Ιβάν και τα σκυλιά» της Χάτι Νέιλορ σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου, στο θέατρο Προσκήνιο (Καπνοκοπτηρίου 8) και ώρα 9 μ.μ.

– Την «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη μεταφέρει στο θέατρο ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Βασιλάκης, κάθε Πέμπτη στις 9.30 μ.μ. στο θέατρο Κέλυφος (Αμφικτύονος 17).

– Ο Θέμος Σκανδάμης ερμηνεύει τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική συνεργασία του με τη Μάρθα Φριντζήλα αλλά και παλαιότερες επιτυχίες στη μουσική σκηνή «Πυρήνας» (Διοχάρους 11), στις 10 μ.μ.

– Τηλεοπτικό σποτ αποτελούμενο από πλάνα ιστορικών γεγονότων του τόπου δημιούργησε το Αρχείο της EPT με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της UNESCO για τη διατήρηση της Οπτικοακουστικής Κληρονομιάς (διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.ert-archives.gr)

– Η ομάδα «Δράσις» ανεβάζει την παράσταση «Η τύχη του οινοποιού» της Elizabeth Knox στη νέα σκηνή του θεάτρου Μπάντμιντον και ώρα 9.15 μ.μ.

– Ομιλία του ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Δεσποτόπουλου με θέμα «Ο Πόλεμος 1940-1941» στην Ακαδημία Αθηνών κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής συνεδρίας για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου (7 μ.μ.)

– «Ο Συμβολαιογράφος» του Νίκου Βασιλειάδη με την Υρώ Μανέ παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά σε σκηνοθεσία Γιώργου Καραμίχου, στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (7.30 μ.μ.)

– Παρατείνεται ώς τις 30 Οκτωβρίου «Το τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη σε σκηνοθεσία Νίκου Ορφανού και Κωνσταντίνου Κάππα, στο θέατρο Σοφούλη (Τραπεζούντος 5), στη Θεσσαλονίκη και ώρα 9 μ.μ.

– Το έργο του Τζον Λόγκαν «Κόκκινο» επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» (Αμερικής 10) σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή στις 9.15 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή