ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Διάλεξη του Βασίλη Λέτσιου με θέμα «Αγαπητή, μισητή μου Αθήνα!: σχόλια στα περιηγητικά κείμενα των Φρεντρίκα Μπρέμερ και Βίλχελμ Λάγκους» στις 7 μ.μ. στο Φινλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών (Ζήτρου 16).

– Η Ανούσκα Σανκάρ, κόρη και μαθήτρια του θρυλικού Ραβί Σανκάρ εμφανίζεται στις 8.30 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το συγκρότημά της.

– Ημερίδα για τη μετάφραση από τα τουρκικά στα ελληνικά στο κεντρικό κτίριο Πανεπιστημίου Αθηνών από τις 10.30 π.μ.

– Ρεσιτάλ πιάνου με πρελούδια, φούγκες και χορικά από την Εφη Αγραφιώτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (8.30 μ.μ.).

– Συζήτηση με θέμα «Η διδασκαλία της Ιστορίας σε διαφορετικές εποχές» στις 7 μ.μ. στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

– Βραδιά γαλλικού και γερμανικού τραγουδιού με έργα των Schubert, Schumann, Strauss, Duparc κ.ά. στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις», με τη συμμετοχή της σοπράνο Δέσποινας Τσουκαλά και του πιανίστα Αρη Γραικούση.

– Προβολή του ντοκιμαντέρ «Men who swim» του Dylan Williams στις 8 μ.μ. στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών στο πλαίσιο του CineDoc.

– Ομιλία του Κωνσταντίνου Καρδάμη, λέκτορα του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, με θέμα «Σπύρος Σαμάρας: Αγνωστες βιογραφικές σελίδες και συνθέσεις ενός Κερκυραίου μουσουργού», στις 8.30 μ.μ. στη Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας.

– Διαγωνισμούς για την πλήρωση θέσεων καλλιτεχνικού προσωπικού για τις παραστάσεις της όπερας «O Κουρέας της Σεβίλλης» προκηρύσσει η Εθνική Λυρική Σκηνή (πληροφορίες στο ww.nationalopera.gr και στο 2103711330).

– Εκθεση εικαστικών με τίτλο «Σύγχρονη Τέχνη από τη Συλλογή του Μουσείου Κρεσόφ» εγκαινιάζεται στις 8.30 μ.μ. στην Ελληνοαμερικανική Ενωση (Μασσαλίας 22).

– Ο τραγουδιστής Βασίλης Λέκκας ερμηνεύει τζαζ και ροκ κομμάτια, πλαισιωμένος από μια ομάδα μουσικών στη σκηνή του Half Note (Τρυβωνιανού 17), στις 10.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή