Ερχεται «Το αμάρτημα της μητρός μου»

Ερχεται «Το αμάρτημα της μητρός μου»

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν καιρώ θα δούμε κατά πόσο θα κάνει την έκπληξη ο Αλέξανδρος Ρήγας με τη νέα του κωμωδία «Το αμάρτημα της μητρός μου», που τελικά αρχίζει στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 28/3, στις 22.00. Πάντως, η σειρά που ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το φροντισμένο αισθητικά διαφημιστικό τρέιλερ, εκτός από την υπογραφή του δημιουργού επιτυχιών («Δύο ξένοι», «Ντόλτσε βίτα», «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» κ.ο.κ.), διαθέτει ένα δυνατό δυναμικό με επικεφαλής τους Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και Ρένια Λουιζίδου, αλλά και μια χαριτωμένη ίντριγκα, με ενδιαφέροντες χαρακτήρες: Στη Σαντορίνη, σε μια κηδεία, ένας ώριμος εκατομμυριούχος, ο Στέφανος Μεγαπάνος, συναντάει κι ερωτεύεται μια γοητευτική γυναίκα αριστερών πεποιθήσεων, την κομμώτρια Κάτια Τσιριγώτη. Επιστρέφοντας στην Αθήνα ως ζευγάρι κρατούν τη σχέση τους επτασφράγιστο μυστικό, όμως τα πράγματα περιπλέκονται, καθώς ο εργασιομανής γιος εκείνου, Απόστολος (Ορέστης Τζιόβας), βρίσκεται καλεσμένος σε μια τηλεοπτική εκπομπή, και εκεί ερωτεύεται παράφορα τη μακιγιέζ Ελενα Τσιριγώτη, δηλαδή την κόρη εκείνης (Βίκυ Κάβουρα). Το παράνομο ζευγάρι ξεκινά ένα ερωτικό κρυφτό, ώστε να μη μάθουν για τη σχέση τα παιδιά τους, γεγονός, που τους μπλέκει σε απίστευτες καταστάσεις που τους φέρνουν ακόμη πιο κοντά. Συμπρωταγωνιστούν οι Παύλος Χαϊκάλης, Νατάσα Καλογρίδη, Χρήστος Σιμαρδάνης, Εφη Παπαθεοδώρου, Υακίνθη Παπαδοπούλου, κ.ά.

Ανεξάρτητα από την πορεία της σειράς, και τις όποιες ενστάσεις γύρω από το πώς κατέγραψαν οι Ελληνες σεναριογράφοι την κρίση που βιώνουμε, σύμφωνα και με τη Nielsen οι σειρές διατηρούν την πρωτοκαθεδρία ανάμεσα στα πιο δημοφιλή προγράμματα, σε σύγκριση τόσο με τα τούρκικα σίριαλ, όσο κι από τα reality και real life προγράμματα, που έχουν κατακλύσει τα προγράμματα των καναλιών. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι μεταξύ 1/9/2011 ως 12/3/12 τους καθημερινούς «Βασιλιάδες» με τους Κ. Κόκλα, Β. Ανδρίτσου, Γ. Σκιαδαρέση, Μίνα Ορφανού (Mega) είδαν κατά μέσον όρο σε 33 εμφανίσεις 2.192.000 τηλεθεατές (43,9% επί των ανοικτών δεκτών), το «Πίσω στο σπίτι» με τους Μαρία Καβογιάννη, Θ. Αθερίδη, Τζένη Θεωνά (Mega) παρακολούθησαν σε 13 επεισόδια 2.126.000 τηλεθεατές (42,9%), το «Αλ Τσαντίρι νιουζ» με τον Λ. Λαζόπουλο σε ισάριθμες εκπομπές 2.075.000 τηλεθεατές (42,7%), και το τουρκικό «Ερωτας και τιμωρία» σε 115 εμφανίσεις 1.192.000 άτομα (32,1%).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή