ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Με την παράσταση «Ο Μαρξ και τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα των μικροαστών» σε σκηνοθεσία Ιλιας Κοντού ξεκινά το Φεστιβάλ «Τα 12 Κουπέ» στο Τρένο στο Ρουφ (Προαστιακός Ρουφ), 9.30 μ.μ.

– Παρουσίαση του βιβλίου «Σύγχρονα ελληνικά τοπία» (εκδ. Μέλισσα) με ομιλητές τους M. Sivignon, Π. Καραμανέα, Θ. Μαλούτα και Κ. Μωραΐτη στο βιβλιοπωλείο του εκδοτικού οίκου (Σκουφά 58), στις 7.30 μ.μ.

– Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Μιλώντας για Τέχνη σε εποχές κρίσης» 5 μ.μ. στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Στρογγυλή τράπεζα αφιερωμένη στον Γάλλο φιλόσοφο Paul Ricoeur στις 7.30 μ.μ. στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών (Σίνα 31).

– Εκθεση ζωγραφικής και γλυπτικών κατασκευών του Φαίδωνα Πατρικαλάκι με τίτλο «Η μέρα διώχνει τη νύχτα» εγκαινιάζεται στην γκαλερί «Αστρολάβος – Δεξαμενή» (Ξανθίππου 11).

– Τραγούδια από την Κωνσταντινούπολη ερμηνεύει η παραδοσιακή χορωδία της Πανελλήνιας Ενωσης Εφεσίων στο θέατρο «Δόρα Στράτου» (Σχολείου 8).

– Με την ταινία «Τron» (1982) του Steven Lisberger ξεκινούν οι καλοκαιρινές προβολές με ακουστικά στην ταράτσα του bios (Πειραιώς 84), στις 9 μ.μ.

– Η Tamuz Nissim και ο Γιώργος Αναματερός παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον Cole Porter, στις 10.30 μ.μ. στο Half Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17).

– Διαλέξεις των Γιάννη Σταματέλλου με θέμα «Plotinus and the Presocratics» και Leo Catana με θέμα «Τhe historiographical divide between Middle Platonism and Neoplatonism» στο Ινστιτούτο της Δανίας (Χαιρεφώντος 14), 7 μ.μ.

– Η περφόρμανς «Τριγμός» παρουσιάζεται στο θέατρο «Εμπρός» (Ρήγα Παλαμήδη 2) σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη και Κώστα Κουτσολέλου, 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή