ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η ομάδα Blitz συμμετέχει στο Φεστιβάλ Αθηνών με την παράσταση «Δον Κιχώτης», σήμερα και αύριο στο κτίριο Δ΄ της Πειραιώς 260 και ώρα 9 μ.μ.).

– Εκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Urban survivors/Επιβιώνοντας στο περιθώριο των σύγχρονων πόλεων» διοργανώνουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στην Ελληνοαμερικανική Ενωση (Μασσαλίας 22), έως 30 Ιουνίου.

– Προβολή της ταινίας «Τhey live» του John Carpenter (1988) με ακουστικά στην ταράτσα του bios (Πειραιώς 84), στις 9.15 μ.μ.

– Αντιπροσωπευτικά έργα των Καλομοίρη, Τσαϊκόφσκι και Προκόφιεφ ερμηνεύει στο Ηρώδειο η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Χριστόπουλου και με σολίστ τον Βασίλη Βαρβαρέσο (9 μ.μ.).

– Συναυλία του Μίμη Πλέσσα με τη συμμετοχή γνωστών σολίστ και ερμηνευτών στο περιστύλιο του Ζαππείου, στις 8.30 μ.μ.

– Βραδιά ποίησης με τους Βρετανούς F. Sampson, Ε. Feinstein και M.S. Roberts και επτά Ελληνες ποιητές στον κήπο του Athens Centre (Αρχιμήδους 48), στις 7.30 μ.μ.

– Ρεσιτάλ πιάνου του Παναγιώτη Τροχόπουλου με έργα Σούμπερτ, Κλεμέντι, Kursanov κ.ά., 8.30 μ.μ. στο «Αn Art Artistry» (Μονής Αστερίου 4).

– Εκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Εκπλήξεις» φιλοξενείται στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων (Ηρακλειδών 66) στο πλαίσιο του Fringe Festival, έως τις 30 Ιουνίου.

– Συναυλία του συγκροτήματος Carousel, 9.30 μ.μ. στην αποβάθρα του θεάτρου «Τρένο στο Ρουφ» (Προαστιακός Ρουφ).

– Παρουσίαση της συλλογής τραγουδιών του Δημήτρη Μητσοτάκη και του βιβλίου «Φλαουτοτράγουδα για μικρή ορχήστρα» του Χρήστου Ε. Δημάκη (εκδ. Cambia) με ζωντανή μουσική, 6.30 μ.μ. στον Ιανό (Σταδίου 24).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή