Νέα ταινία με… σφραγίδα Αγκαθα Κρίστι

Νέα ταινία με… σφραγίδα Αγκαθα Κρίστι

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ. Για αρκετά χρόνια βρίσκονταν συχνά στις κινηματογραφικές αίθουσες οι πολυπρόσωπες παραγωγές με μεγάλα ονόματα στο καστ, οι οποίες βασίζονταν στα μυθιστορήματα μυστηρίου της Αγκαθα Κρίστι. Ταινία τέτοια έχει να παρουσιαστεί εδώ και δεκαετίες. Ωστόσο η Αγκαθα Κρίστι θα κάνει σύντομα την επανεμφάνισή της, κάτι που θα ικανοποιήσει το φανατικό πλήθος των θαυμαστών των ιστοριών της.

Ο Νιλ Λαμπιούτ, μια μάλλον απρόσμενη επιλογή, θα σκηνοθετήσει τη μεταφορά της «Σοφίτας με τις αράχνες», της ιστορίας της οικογένειας του Αριστείδη Λεωνίδη. Ο θάνατός του από δηλητηρίαση ερευνάται από τη Σκότλαντ Γιαρντ και η εγγονή του δηλώνει στον αρραβωνιαστικό της, γιο του αστυνομικού επιθεωρητή, ότι δεν πρόκειται να τον παντρευτεί αν δεν λυθεί το μυστήριο.

Στην ιστορία δεν εμφανίζονται η Μις Μαρπλ ή ο Ηρακλής Πουαρό. Το σενάριο έχει γράψει ο βραβευμένος με Οσκαρ για το «Gosford Park» Τζούλιαν Φέλοους, ενώ τα γυρίσματα θα αρχίσουν το φθινόπωρο. «Εχει περάσει πάρα πολύς καιρός από τότε που είδαμε έργο της Κρίστι στη μεγάλη οθόνη», δήλωσε ο Νιλ Λαμπιούτ. «Η «Σοφίτα με τις αράχνες» είναι ένα από τα καλύτερα μυστήριά της και θα φέρει ένα νέο κοινό στην Κρίστι, αλλά και θα προσφέρει μια θαυμάσια εμπειρία σασπένς στις λεγεώνες των οπαδών της».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή