ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εναρξη του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας με την παράσταση του Φιλίπ Ντεκουφλέ «Panorama», σήμερα και αύριο στις 10 μ.μ., στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας.

– Παρουσίαση του βιβλίου «Ο χώρος στην αριστερή σκέψη» των Ντίνας Βαΐου και Κωστή Χατζημιχάλη (εκδ. Νήσος) στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (αμφιθέατρο Αλκης Αργυριάδης), 7.30 μ.μ.

– Προβολή της ταινίας «Carmen» (1918) του Ernst Lubitsch με ζωντανή μουσική από τη Νίκη Χαρλαύτη, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» (9 μ.μ.).

– Τα Μπαλέτα της Οπερας Περμ αναβιώνουν τα έργα του Στραβίνσκι «Πετρούσκα» σε χορογραφία Νικόλο Φόντε και «Οι γάμοι» σε χορογραφία Γίρζι Κίλιαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ώρα 9 μ.μ.

– Προβολή της ταινίας «Σινεμά ο Παράδεισος», 9.30 μ.μ., στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134-136), με ελεύθερη είσοδο.

– Ο Βόυτσεκ του Γκέοργκ Μπύχνερ συναντά τον Βόυτσεκ του Αλμπαν Μπεργκ στην παράσταση της Ελλης Παπακωνσταντίνου «Κουαρτέτο Βόυτσεκ», 9 μ.μ., στο Κτίριο Ε της Πειραιώς 260.

– Παρουσίαση της βιογραφίας της Πηνελόπης Δέλτα «Η κυρία με τα μαύρα» της Μίτσης Πικραμμένου (εκδ. Τετράγωνο) στο Ιδρυμα Κατακουζηνού (Αμαλίας 4), στις 8 μ.μ.

– Εναρξη του τριημέρου υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων με τις ταινίες «Φόνος στην ομίχλη» του Erik Skjoldbjaerg (9.15 μ.μ.) και «Brothers» του Jim Sheridan (11.30 μ.μ.).

– Τον «Επιθεωρητή» του Γκόγκολ ανεβάζει το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ, στις 9.30 μ.μ., στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή