ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

«Cette immense intimite»

Καλαμάτα

Σε μια τεράστια επιφάνεια προβολής, μπροστά στην οποία αιωρείται μία χορεύτρια, μετατρέπεται η πίσω όψη του Μεγάρου Χορού για τις ανάγκες της πρωτότυπης παράστασης της γαλλικής ομάδας «Retouramont» και του χορογράφου Fabrice Guillot με τίτλο «Cette immense intimite». Απόψε και μεθαύριο στις 10.30 μ.μ., στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αnna Fedorova

Κέρκυρα

Η βραβευμένη πιανίστα Anna Fedorova έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο 2ο Φεστιβάλ Τεχνών Κέρκυρας, ερμηνεύοντας έργα Σοπέν, Ραχμάνινοφ και Ραβέλ, σήμερα το βράδυ στην Ιόνιο Ακαδημία. Το πρόγραμμα συνεχίζεται αύριο, με συναυλία μουσικής δωματίου από τους νεαρούς σολίστ Eldjorg Hemsing (βιολί), Alexey Stadler (τσέλο), Sonja Park (πιάνο) και Διονύση Γραμμένο (κλαρινέτο).

ΠΑΙΔΙ

«Ο κόσμος των παραμυθιών»

Χανιά

Τα εργαστήρια μυθοπλασίας του Μουσείου Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας της Αθήνας, που προσφέρουν σε παιδιά από 6 έως 12 ετών την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους παραμύθι, μεταφέρονται στον κήπο του Μουσείου Τυπογραφίας, στο Βιοτεχνικό Πάρκο Χανίων, τα απογεύματα της Δευτέρας 16 και της Τρίτης 17 Ιουλίου. Είσοδος ελεύθερη (κρατήσεις στο 28210-80090).

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Ρωσική πρωτοπορία»

Δίον

Στις αίθουσες του Κέντρου Μεσογειακών Ψηφιδωτών του Δίου φιλοξενείται η έκθεση «Η Ρωσική Πρωτοπορία στο Φεστιβάλ Ολύμπου. Το ΚΜΣΤ παρουσιάζει την ιστορία της συλλογής Κωστάκη», που περιλαμβάνει πιστά αντίγραφα αντιπροσωπευτικών έργων της Συλλογής, ψηφιακές εκτυπώσεις φωτογραφικού υλικού του αρχείου Κωστάκη και ένα αφιέρωμα στον συλλέκτη. Την Τετάρτη 18 Ιουλίου στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί σχετική ημερίδα, με τη συμμετοχή της διευθύντριας του ΚΜΣΤ, Μ. Τσαντσάνογλου, και της επιμελήτριας της συλλογής Α. Χαριστού.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Φεστιβάλ Δωδεκανήσου

Ρόδο

Εργα Beethoven, Debussy, Franch και του Αυστριακού συνθέτη Kurt Schwertsik ερμηνεύει αύριο στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου το ντουέτο Katharina Gross (τσέλο) και Sibila Konstantinova (πιάνο), στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δωδεκανήσου, που διοργανώνει η Πρεσβεία της Αυστρίας στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, η συναυλία θα μεταφερθεί στην Κω (17/7) και στην Κάλυμνο (18/7).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή