Sting

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 22/7 πρόκειται να κυκλοφορήσει μαζί με την «Καθημερινή» το πέμπτο άλμπουμ του Sting με τίτλο «Ten Summoner’s Τales».

Εκρηξη ζωής και μουσικής στο 4ο solo studio album του Sting, που σηματοδοτεί και μια επιστροφή στον pop ήχο των Police. Ο τίτλος του άλμπουμ προέκυψε από ένα λογοπαίγνιο του επωνύμου του καλλιτέχνη (Sumner) και μιας από τις ιστορίες του Canterbury (της Summoner’s Tale). Κυκλοφόρησε το 1993 και πρόσθεσε τρία επιπλέον Grammy Awards και ένα Brit Award στο ενεργητικό του Sting. Περιλαμβάνει 12 upbeat τραγούδια που έγιναν κλασικά, με κορυφαία tracks το «If I Ever Lose My Faith In You» και το «Fields Of Gold». O Sting, στα 42 του χρόνια, ξεπερνάει επιτέλους το συγγραφικό μπλοκάρισμα που τον ταλάνιζε κάθε φορά που πάσχιζε να γράψει ένα τραγούδι, χαλαρώνει και καταπιάνεται μόνο με τη μουσική, σίγουρος πως αν όντως είναι καλή, θα κρύβει και κάποια ιστορία. Οι ιστορίες του Ten Summoner’s Tale, ενός από τα καλύτερα άλμπουμ του, φανερώνουν τη φωτεινή πλευρά του Sting.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή