ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– H ταινία «Stella Dallas» του Henry King προβάλλεται με μουσική συνοδεία από τη Ναταλί Μαυράκη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου του Ιδρύματος Κακογιάννη, στις 9 μ.μ.

– Οι Opera Chaotique παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Death of the Phantom of the Opera» στο προαύλιο του θεάτρου Badminton (9.30 μ.μ.).

– Το Trio Daulute προσεγγίζει τα μουσικά ιδιώματα της Κρήτης, του Αιγαίου και της Μικρά Ασίας στο Στέκι των Πολιτιστικών Ομάδων Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, στις 9.30 μ.μ.

– Μουσική βραδιά με τη Μαριέτα Φαφούτη και την μπάντα της στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, από τις 10 μ.μ.

– Με την παράσταση «Ο μύθος του Μορφέα» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζίδη ολοκληρώνονται οι φετινές εκδηλώσεις στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού (9 μ.μ.).

– Συναυλία του συγκροτήματος Carousel στο υπαίθριο μπαρ του θεάτρου «Τρένο στο Ρουφ» (Αποβάθρα Σιδηροδρομικού Σταθμού Ρουφ), στις 9.30 μ.μ.

– Η ταινία «Τρελός Πιερό» προβάλλεται στον Κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134-136) στις 9.30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

– Οι κήποι του Μουσείου Βορρέ (Πάροδος Διαδόχου Κωνσταντίνου 1, Παιανία) υποδέχονται το συγκρότημα Crazy People Music, 9.45 μ.μ.

– Προβολή της ταινίας «Planet of the Apes» (1968) του Franklin J. Schaffner, με ακουστικά στις σεζ-λονγκ της ταράτσας του bios (Πειραιώς 84), στις 9.15 μ.μ.

– Η παράσταση του ΚΘΒΕ «Το μεγάλο μας τσίρκο», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη και μουσική Σταύρου Ξαρχάκου μεταφέρεται στο Δημοτικό Θέατρο «Δ. Κιντής» στην Ηλιούπολη (9 μ.μ.).

– Συναυλία φολκ, τζαζ και έθνικ μουσικής από τον Adedeji και τους Neo Yoruba People στις 10 μ.μ στο Floral (Πλατεία Εξαρχείων), με ελεύθερη είσοδο.

– Εκθεση της εικαστικού Stefanie Mann με τίτλο «Tutti Fruitti» εγκαινιάζεται στο κέντρο φιλοξενίας καλλιτεχνών Snehta Residency (Αγίας Ζώνης ), στις 7.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή