ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η ομάδα σύγχρονου χορού Creo παρουσιάζει την παράσταση «Godot» σε χορογραφία Πωλίνας Κρεμαστά, 9 μ.μ. στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας.

– Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιάννης Ζουγανέλης πρωταγωνιστούν στην συμπαραγωγή του ΚΘΒΕ και του Θεάτρου Ακροπόλ «Ιππής» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου (9 μ.μ.).

– Με τις εμφανίσεις του Κώστα Μακεδόνα συνεχίζονται οι «Προσωπικές Διαδρομές» στο προαύλιο του Θεάτρου Badminton, απόψε και αύριο στις 9.30.

– Μια νέα εκδοχή της «Αντιγόνης» με μουσική του Blaine, του Reininger και του Ψαραντώνη παρουσιάζουν η Ομάδα ΑΣΙΠΚΑ και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μπίτος στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδάυρου, στις 9.30 μ.μ.

– Συνεχίζονται οι μουσικές βραδιές στον κήπο του Μεγάρου με ένα αφιέρωμα στον σαξοφωνίστα και συνθέτη Benny Golson από το κουιντέτο του Δημήτρη Καλαντζή, στις 9 μ.μ.

– Στο Μανιατάκειο Ιδρυμα, στην Κορώνη, μεταφέρεται από σήμερα η έκθεση «100 χρόνια από τη γέννηση του Στρατή Τσίρκα. Ακυβέρνητες Πολιτείες» με έργα φοιτητών της ΑΣΚΤ (εγκαίνια στις 8.30 μ.μ.).

– Συναυλία με την Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και σολίστ τον πιανίστα Απόστολο Παληό, υπό τη διεύθυνση του Αγγλου μαέστρου William Kunhardt, στις 9 μ.μ. στο Ιδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, στη Χώρα της Τήνου.

– Μουσική βραδιά για τη στήριξη δράσεων του ελληνικού τμήματος του Δικτύου Γυναικών Ευρώπης στο κέντρο «Θαλασσινά Χρώματα» (Κηφισίας 70, κρατήσεις στο 210-61.44.202).

– Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ερμηνεύει τα ηλεκτρονικά του τραγούδια με την κιθάρα του σε ένα «αντίστροφο ρεμίξ» στο Αμφιθέατρο του «Κυπριώτης Πανόραμα Aqualand», στην Κω.

– Η ομάδα «Demonius» ανεβάζει την παράσταση «Ο Μαύρος Σκύλος» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου στο Κηποθέατρο Παπάγου (9 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή