ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

«Πλούτος»

Αρχαία Ολυμπία

Μία διαδραστική μουσικοθεατρική εκδοχή της κωμωδίας του Αριστοφάνη «Πλούτος» παρουσιάζει η βραδινή σκηνή της θεατρικής ομάδας «πείρα(γ)μα» σε σκηνοθεσία Αγγελικής Κασόλα. Στην παράσταση ενσωματώνονται στοιχεία του λαϊκού θεάτρου, δημοτικά τραγούδια και στίχοι ποιητών. Την Πέμπτη 26 Ιουλίου, στο θέατρο «Δρούβα».

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Χαμαιλέοντες»

Πάτρα

Ομαδική έκθεση νέων εικαστικών, αποφοίτων της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, φιλοξενείται έως τις 28 Ιουλίου στην γκαλερί Cube (Μιαούλη 39) υπό τον τίτλο «Χαμαιλέοντες». Συμμετέχουν οι Κατερίνα Κατσιούρα, Μαρίνα Κωνσταντάκη, Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης, Μαρία Μυστακίδου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Αιμιλία Σερδάκη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αndre Μaia

Σέριφος

Φάδος και παραδοσιακά τραγούδια της Πορτογαλίας ερμηνεύουν ο Andre Maia και η μπάντα του, το βράδυ της Δευτέρας στο Θέατρο του Συνδέσμου Σεριφίων, στην Κάτω Χώρα Σερίφου, στο πλαίσιο του πρώτου φεστιβάλ του νησιού.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Εικόνες του Κόσμου»

Ρόδος

Εκθεση αστρονομικών εικόνων της Ελένης Χατζηχρήστου, φωτογραφίας της Μάρως Κουρή και ζωγραφικής της Ελένης Πολυχρονάτου, ομιλίες, προβολές και αστρο-παρατήρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα «Εικόνες του Κόσμου – Ψευδαισθήσεις του Σύμπαντος», που φιλοξενείται από σήμερα έως τις 29 Ιουλίου στο Γαλλικό Προξενείο της Ρόδου.

ΠΑΙΔΙ

«Στη χώρα του φωτός»

Σέρρες

Παιδιά ηλικίας 14 και 15 ετών μυούνται στα μυστικά της φωτογραφίας από τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη, στο ισόγειο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών, από τις 23 έως τις 26 Ιουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή