ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– «Μάνος Χατζιδάκις… τώρα». Αφιέρωμα στον συνθέτη με 27 τραγούδια από τον Διονύση Σαββόπουλο. Σήμερα στο Θέατρο Πέτρας (Πετρούπολη). Συμμετέχουν η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων και η Νεανική Πολυφωνική Χορωδία Πατρέων. Διευθύνει ο Θανάσης Τσιπινάκης.

– Οι «Ιππής» του Αριστοφάνη, παραγωγή του ΚΘΒΕ, παρουσιάζεται σήμερα στο Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων». Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Ζουγανέλης.

– Οι Encardia εμφανίζονται σήμερα στο Μουσικό Προαύλιο του θεάτρου Badminton με σκοπούς από την ελληνόφωνη παράδοση της Κάτω Ιταλίας (γενική είσοδος 15 ευρώ, 9 μ.μ.).

– Καλοκαιρινές νύχτες στις σεζ-λονγκ της ταράτσας του bios (Πειραιώς 84, είσοδος 2 ευρώ). Ο δεύτερος κύκλος προβολών Sssh! NO! Silent Movies ολοκληρώνεται σήμερα (9.15 μ.μ.) με μια αγαπημένη ταινία από τη δεκαετία του ’80, το ρομαντικό «Cocktail», με τον Τομ Κρουζ.

– Στην Πλατεία Αβυσσηνίας (9 μ.μ.), το 2o Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου Αθήνας οργανώνει σύνθετη εκδήλωση ως προπομπό του φθινοπωρινού φεστιβάλ. Ο Blaine L. Reininger συνέθεσε πρωτότυπη μουσική για να ντύσει τα αβάν γκαρντ κινηματογραφικά αριστουργήματα, κατά παραγγελία του Athens Open Air Film Festival. Μαζί του, η Θέμις Μπαζάκα σε μία εναλλακτική περφόρμανς.

– Με το έργο του Τζον Γκέι «Η Οπερα του Ζητιάνου» που θα παρουσιάσει σήμερα και αύριο (9.15 μ.μ.) στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου, η ομάδα «Passatempo», συνεχίζονται οι 30ές Γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου, του Δήμου Θεσσαλονίκης. Σκηνοθεσία, μετάφραση, διασκευή: Γλυκερία Καλαϊτζή.

– Το μιούζικαλ «Αττίκ», σε σκηνοθεσία-χορογραφία Σοφίας Σπυράτου, παρουσιάζεται σήμερα στα Χανιά (Θέατρο Ανατολικής Τάφρου).

– Ο Θίασος «Θέατρο του Παιδιού» παρουσιάζει σήμερα (9.15 μ.μ.) στο Κηποθέατρο Παπάγου την παράσταση «Ο Εγωιστής Γίγαντας» του Οσκαρ Ουάιλντ. Σκηνοθεσία-διασκευή: Γιάννης Κόκκινος. Γενική είσοδος 12 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή