Προτασεις

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Salus Patriae» Ανδρος

Μια μεγάλη ομαδική έκθεση ζωγραφικής, χαρακτικής, γλυπτικής και εγκαταστάσεων εγκαινιάζεται απόψε στο Ιδρυμα Π.&Μ. Κυδωνιέως υπό τον επίκαιρο τίτλο «Salus Patriae» («Σωτηρία της πατρίδας») και θα διαρκέσει έως το τέλος Σεπτεμβρίου. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Μανώλης Αναστασάκος, Δημήτρης Αναστασίου, Εμμανουήλ Μπιτσάκης, Αγγελος Παπαδημητρίου, Αχιλλέας Πιστώνης, Δημήτρης Ρόκος, Δημήτρης Τάταρης, Νίκος Χουλιαράς κ.ά.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Leonardi Ensemble Πόρος

Μεγάλα έργα για σύνολο εγχόρδων του Μότσαρτ και του Σούμπερτ ερμηνεύουν οι καταξιωμένοι σολίστ του Leonardi Ensemble την Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο Μεγάρου Συγγρού, στο πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Αργοσαρωνικού. Ωρα έναρξης 9 μ.μ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Νίκος Ξυδάκης Ηράκλειο

Με την ερμηνεύτρια και δεξιοτέχνη της κρητικής λύρας Γεωργία Νταγάκη συμπράττει ο Νίκος Ξυδάκης την ερχόμενη Πέμπτη στο χωριό Φόδελε του Ηρακλείου Κρήτης, σε μία συναυλία με έργα από τη δισκογραφική δουλειά και των δύο μουσικών, καθώς και νέο υλικό.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Αναμνήσεις» Σαντορίνη

Με τα εγκαίνια της έκθεσης έργων ζωγραφικής και γλυπτικής των Χρύσας Βέργη, Τάσου Δήμου, Ανδρέα Κοντέλλη, Χρήστου Παλλαντζά, Αγγέλικας Κοροβέση και άλλων εικαστικών με τίτλο «Αναμνήσεις» αρχίζουν απόψε στις 9 μ.μ. οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, που διοργανώνει το Μέγαρο Γκύζη, στα Φηρά Σαντορίνης. Εως τις 23 Αυγούστου.

ΘΕΑΤΡΟ

Αργύρης Χιόνης Καβάλα

Με μία θεατρική προσέγγιση της ποίησης του Αργύρη Χιόνη σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη συμμετέχει η εταιρεία θεάτρου «Μνήμη» στο διήμερο αφιέρωμα του Φεστιβάλ Φιλίππων – Θάσου σε Ελληνες ποιητές. Την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. στο Κάστρο Καβάλας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή