ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη μεταφέρεται στα Λουτρά της Τήνου (9.30 μ.μ.).

– Εκθεση του Κύπριου ζωγράφου Σταύρου Κίκα με τίτλο «Απεικάσματα φωτός» εγκαινιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Ρόδου (8.30 μ.μ.).

– Προβολή της ταινίας της Λίνα Βερτμίλερ «Ιστορία έρωτα και αναρχίας» (1973) στις 9.30 μ.μ. στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134).

– Η παράσταση «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» του Ντάριο Φο σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου ανεβαίνει στο Κάστρο Κανήθου, στη Χαλκίδα (9 μ.μ.).

– Η περιοδεία της παράστασης «Πλούτος» του Αριστοφάνη από τη βραδινή σκηνή της θεατρικής ομάδας «πείρα(γ)μα» ολοκληρώνεται με την παρουσίασή της στο Ανοιχτό Θέατρο Ξηροκαμπίου, στη Λακωνία.

– Συνεχίζεται έως τις 2 Σεπτεμβρίου η έκθεση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη με τίτλο «Τα δίφυλλα της Αίγινας» στην αίθουσα τέχνης «Εγινα- Αίγινα» (Αιακού 23, Αίγινα).

– Το έργο του Ερικ Αϊντλ «Βγάλε τον Υπουργό απ’ την πρίζα» ανεβαίνει στο θέατρο «Απόλλων» της Σύρου, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Ζουλουφού (9 μ.μ.).

– Με τις συναυλίες των La Bruja Muerta, Active Member κ.ά. ανοίγει η αυλαία του 1ου Φεστιβάλ Μουσών στο Ελατοχώρι Πιερίας, στις 9 μ.μ.

– Τρία μονόπρακτα του Γεώργιου Σουρή συνθέτουν την παράσταση «Θα τρελαθούν κι αφεντικά θα τρελαθούν και δούλοι» σε σκηνοθεσία Ε. Γερασιμίδου και Μ. Μάλλιου, 9 μ.μ. στο Θέατρο «Ερωφίλη», στο Ρέθυμνο.

– Συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στις 10 μ.μ. στο Ηραίον της Σάμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή