ARK Festival για τρίτη χρονιά

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ. Στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων επιστρέφει για τρίτη χρονιά το ARK Festival, προσφέροντας δύο ημέρες συναυλιών με ήδη καταξιωμένους καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής, όπως ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, αλλά και εκπροσώπους της νεότερης γενιάς, όπως η Μαριέτα Φαφούτη και το συγκρότημα Imam Baildi. Η μουσική, που φέτος επεκτείνεται σε δύο σκηνές, ξεκινάει το απόγευμα της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου και σταματάει αργά το βράδυ της Τρίτης, ενώ οι τιμές εισόδου κυμαίνονται από 12 ευρώ -για τα πρώτα 400 μονοήμερα εισιτήρια- έως 30 ευρώ για ολόκληρο το διήμερο.

Την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, ο Νίκος Πορτοκάλογλου γιορτάζει τη συμπλήρωση τριών δεκαετιών από την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου, ο Κωστής Μαραβέγιας παρουσιάζει ένα δυναμικό σόου με υλικό από το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Λόλα», οι Imam Baildi αυτοσχεδιάζουν διασκευάζοντας μελωδίες από το παρελθόν και η Nalyssa Green ταξιδεύει το κοινό στα χρόνια του ρομαντισμού. Εμφανίζονται, επίσης, οι Wedding Singers, το σχήμα Τιγρέ Σποράκια, που δημιούργησαν οι Τάκι Τσαν και Εισβολέας, και οι Βangies.

Τη δεύτερη ημέρα, σειρά έχουν ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, 29 χρόνια μετά το πάρτι του στη Βουλιαγμένη, η ταλαντούχα Μαριέττα Φαφούτη, ο Monsieur Minimal, οι Burger Project σε μια συνεργασία με την πολυμελή παραδοσιακή μπάντα με βυζαντινά όργανα Takim, η Ματούλα Ζαμάνη πλαισιωμένη από τους Angry Birds, οι Swing Shoes με τη συμμετοχή της Sugahspank και οι μυστηριώδεις One Night Onlys, που θα αποκαλύψουν την ταυτότητά τους στη διάρκεια της συναυλίας.

Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα Public, τα ταμεία της «Τεχνόπολης» και στο www. viva.gr. Στο πλαίσιο του 3ου ARKFestival, μια σειρά παράλληλων δράσεων πολιτιστικού, κοινωνικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα θα φιλοξενηθούν εντός κι εκτός «Τεχνόπολης». Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 5.30 μ.μ. και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή