ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ζωγραφική

Κέα

Ομαδική έκθεση ζωγραφικής, αποτελούμενη από νεκρές φύσεις, πορτρέτα, σχέδια και κεραμικά του Στέφανου Δασκαλάκη, της Ειρήνης Ηλιοπούλου και του Γιώργου Χαδούλη (φωτ.), εγκαινιάζεται απόψε, στις 9 μ.μ., στην γκαλερί «Art s.a.» της Σωτηρίας Αντωνοπούλου στο Βουρκάρι Κέας και θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου. Ωρες λειτουργίας: 11 π.μ. με 2 μ.μ. και 6 μ.μ. με 12 τα μεσάνυχτα καθημερινά.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μουσική δωματίου

Αίγινα

Στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Μουσικού Φεστβάλ Αίγινας, οι Δημήτρης Πάτρας (τσέλο), Natalia Margulis (τσέλο), Christofor Mirosnikov (τσέλο – φωτ.), Αkane Sakai (πιάνο), Francisco Almazan (όμποε) και Λουκία Σπανάκη (υψίφωνος) παρουσιάζουν ένα ρεσιτάλ μουσικής δωματίου σε έργα Μπαχ, Πόπερ, Πουλένκ και Λόμπος στην παραλία της Αύρας, σήμερα στις 9 μ.μ.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Βιβλιοπωλείο «Λεμόνι»

Αίγινα

Εκθεση έργων δώδεκα ζωγράφων με τίτλο «Μόνο τα όνειρά μου συνεχίζουν» διοργανώνει το Βιβλιοπωλείο «Λεμόνι» στον Πύργο Μαρκέλλου, στην Αίγινα, από τις 13 έως τις 20 Αυγούστου. Συμμετέχουν οι Μιχάλης Αμάραντος, Ιλιάνα Θεοδωροπούλου, Αλέξανδρος Ισαρης, Ισμήνη Καρυωτάκη, Εύα Μπέη, Ανδρέας Νικολάου, Αννα Νούρη, Μάριος Σπηλιόπουλος, Εύη Στάικου, Εύη Τσακνιά και Κατερίνα Χατζηγιαννούλη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Γκαλά Οπερας

Σύρος

Αποσπάσματα από όπερες των Οφενμπαχ, Μότσαρτ, Μπελίνι, Ροσίνι, Βέρντι κ.ά. ερμηνεύουν η υψίφωνος Βασιλική Καράγιαννη, η μεσόφωνος Ειρήνη Καραγιάννη (φωτ.), ο βαρύτονος Χάρης Ανδριανός και η πιανίστα Σοφία Ταμβακοπούλου, σηματοδοτώντας την έναρξη του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής Κυκλάδων. Την Παρασκευή 17 Αυγούστου, στις 9 μ.μ., στο θέατρο «Απόλλων», στην Ερμούπολη Σύρου. Το Γκαλά Οπερας θα επαναληφθεί το Σάββατο 18 Αυγούστου.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Σταμάτης Κραουνάκης

Λάρισα

Ο Σταμάτης Κραουνάκης επιλέγει τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφικής του πορείας σε μία δίωρη συναυλία με τίτλο «55», σήμερα το βράδυ στο ξενοδοχείο «Δοχός», στην Καρίτσα της Λάρισας. Μαζί του η Ελευθερία Πάτση και η ορχήστρα «Banda di Stelle». Ωρα έναρξης: 9.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή