ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΤΖΕΝΤΑ

– Συναυλία της Λένας Πλάτωνος με τη συμμετοχή της Σαβίνας Γιαννάτου και του Γιάννη Παλαμίδα στο πλαίσιο του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, 9 μ.μ. στην Παραλία της Αύρας.

– Εκθεση του βραβευμένου Κύπριου ζωγράφου Σταύρου Κίκα φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Ρόδου με τίτλο «Απεικάσματα φωτός».

– Η προπώληση εισιτηρίων για το ανατρεπτικό σόου του Diqui James «Fuerza Bruta», που θα παρουσιαστεί από τις 22 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Badminton, έχει ξεκινήσει στα καταστήματα Public και την ιστοσελίδα viva.gr.

– Ακρόαση για μία θέση tutti στα 2α Βιολιά της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2012 – 2013 θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου (υποβολή αιτήσεων έως τις 14/9, πληροφορίες στο 210-3711330).

– Συναυλία ελληνικής και ρωσικής μουσικής με τους Ελενα Γκατζά και Γιώργο Αποστολόπουλο στο Κάστρο του Πλαταμώνα, 9 μ.μ.

– Εως τις 2 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται η έκθεση της Ειρήνης Γκόνου και του Μίλτου Παντελιά με τίτλο «Δη-Μήτηρ-Γη» στον Πύργο Μπαζαίου, στη Νάξο.

– Οι Οpera Chaotique εμφανίζονται στο Ελατοχώρι Πιερίας στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Μουσών, 9.30 μ.μ.

– Συνεχίζονται οι θεματικές ξεναγήσεις στο πλαίσιο της δράσης «Αρχαϊκά Χρώματα» του Μουσείου Ακρόπολης, καθημερινά στις 12 το μεσημέρι (στα αγγλικά) και στη 1 μ.μ. (στα ελληνικά).

– Εκθεση φωτογραφίας του Κώστα Ζήση με θέμα «Αγριολούλουδα της Τύμφης» φιλοξενείται έως τις 25 Αυγούστου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων.