ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Συναυλία της Λένας Πλάτωνος με τη συμμετοχή της Σαβίνας Γιαννάτου και του Γιάννη Παλαμίδα στο πλαίσιο του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, 9 μ.μ. στην Παραλία της Αύρας.

– Εκθεση του βραβευμένου Κύπριου ζωγράφου Σταύρου Κίκα φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Ρόδου με τίτλο «Απεικάσματα φωτός».

– Η προπώληση εισιτηρίων για το ανατρεπτικό σόου του Diqui James «Fuerza Bruta», που θα παρουσιαστεί από τις 22 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Badminton, έχει ξεκινήσει στα καταστήματα Public και την ιστοσελίδα viva.gr.

– Ακρόαση για μία θέση tutti στα 2α Βιολιά της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2012 – 2013 θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου (υποβολή αιτήσεων έως τις 14/9, πληροφορίες στο 210-3711330).

– Συναυλία ελληνικής και ρωσικής μουσικής με τους Ελενα Γκατζά και Γιώργο Αποστολόπουλο στο Κάστρο του Πλαταμώνα, 9 μ.μ.

– Εως τις 2 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται η έκθεση της Ειρήνης Γκόνου και του Μίλτου Παντελιά με τίτλο «Δη-Μήτηρ-Γη» στον Πύργο Μπαζαίου, στη Νάξο.

– Οι Οpera Chaotique εμφανίζονται στο Ελατοχώρι Πιερίας στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Μουσών, 9.30 μ.μ.

– Συνεχίζονται οι θεματικές ξεναγήσεις στο πλαίσιο της δράσης «Αρχαϊκά Χρώματα» του Μουσείου Ακρόπολης, καθημερινά στις 12 το μεσημέρι (στα αγγλικά) και στη 1 μ.μ. (στα ελληνικά).

– Εκθεση φωτογραφίας του Κώστα Ζήση με θέμα «Αγριολούλουδα της Τύμφης» φιλοξενείται έως τις 25 Αυγούστου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή