ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Μπάμπη Στόκα στο Αμφιθέατρο Σίβρης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, στις 9.30 μ.μ.

– Εως τις 10 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού, που θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (πληροφορίες στο www.sgt.gr).

– Βραδιά ρωσικής εκκλησιαστικής μουσικής με την τετράφωνη χορωδία Ρωσσοφώνων Ελλήνων του Ιερού Ναού Αγ. Παντελεήμονος Αχαρνών, στις 9 μ.μ., στον Βυζαντινό Ναό Παναγίας Κονταριώτισσας στον Δήμο Δίου – Ολύμπου.

– Ο φωτογράφος Κώστας Ζήσης αποτύπωσε με τον φακό του τα «Αγριολούλουδα της Τύμφης» και εκθέτει τις εικόνες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων.

– Συνεχίζεται έως τις 23 Αυγούστου η ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Αναμνήσεις» στο Μέγαρο Γκύζη, στα Φηρά Σαντορίνης.

– Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία της Μονσερά Καμπαγιέ στο Ηρώδειο έχει ξεκινήσει στο www.herodeion-events.gr και στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39).

– Εγκαίνια έκθεσης ενθυμημάτων του Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ αύριο, Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας.

– Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο με τη συμμετοχή των Ηρώ Σαΐα, Εύας Ατματζίδου, Δημήτρη Ερατεινού κ.ά., αύριο στις 9 μ.μ. στο Green Theater, στις Αρχαίες Κλεώνες Νεμέας.

– Συνεχίζεται έως τέλος Σεπτεμβρίου η έκθεση έργων των Εμμανουήλ Μπιτσάκη, Δημήτρη Ρόκου, Δημήτρη Τάταρη κ.ά. με τίτλο «Salus Patriae» στο Ιδρυμα Κυδωνιέως της Ανδρου.

– Στο Αρχαίο Θέατρο Θάσου ανεβαίνει αύριο, Πέμπτη, η παράσταση Αγγέλα Παπάζογλου σε σκηνοθεσία Λάμπρου Λιάβα και Αννας Βαγενά (9 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή