«Φρέσκα & Σπartαριστά» στην Αίγινα

«Φρέσκα & Σπartαριστά» στην Αίγινα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ. Από το καλοκαίρι και τη θάλασσα αντλούν έμπνευση οι 14 Ελληνες και ξένοι εικαστικοί, εκπρόσωποι τόσο της νέας όσο και της παλαιότερης γενιάς, που εκθέτουν τα έργα τους στον χώρο «Ηλιαχτίνα» (Π. Ηρειώτη 34) στην πόλη της Αίγινας, από την επόμενη εβδομάδα. «Φρέσκα & Σπartαριστά» είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής, χαρακτικής, γλυπτικής και κεραμικής, που διοργανώνεται από την αθηναϊκή αίθουσα τέχνης «Τεχνοχώρος» στο πλαίσιο του προγράμματός της «Εκτός των τειχών» και εντάσσεται στις δράσεις της «Διαδρομής των καλλιτεχνών 2012» της 4ης Γιορτής του Φιστικιού της Αίγινας (Aegina Fistiki Fest).

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί τo βράδυ της Παρασκευής 24 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τη λήξη της Γιορτής του Φιστικιού, στις 23 Σεπτεμβρίου. Συμμετέχουν οι εικαστικοί Εφη Βάγκνερ, Σαβίνα Βασιλειάδη, Τζίνα Δελλασούδα, Χριστόφορος Κατσαδιώτης, Stanislaus Koene, Κλαίρη Κορέλη, Γρηγόρης Κότσαρης, Μιχάλης Κότσαρης, Γιώργος Κυπρής, Δημήτρης Μηλιώτης, Στέλλα Μπακατσή, Francesco Moretti, Μιλτιάδης Πεταλάς και Sophie Fardella. Ωρες λειτουργίας, καθημερινά από τις 9.30 π.μ. έως τις 1.30 μ.μ. και από τις 5.30 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ.

Οι εκδηλώσεις του Fistiki Fest αρχίζουν με την έκθεση στον χώρο «Ηλιαχτίνα», στο λιμάνι του νησιού, ενώ το κύριο πρόγραμμα του φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο διάστημα 20 με 23 Σεπτεμβρίου. Αλλοι σταθμοί της «Διαδρομής των καλλιτεχνών» είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αίγινας (από 15/9), το ξενοδοχείο Brown (από 7/9), το Κτίριο Εϋνάρδειο, ο Πύργος του Μάρκελλου (από 14/9) και το Λαογραφικό Μουσείο του νησιού (από 20/9). Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.aeginafistikifest.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή