ΑΤΖΕΝΤΑ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Γκαλά όπερας με τους Βασιλική Καραγιάννη (υψίφωνος), Ειρήνη Καράγιαννη (μεσόφωνος), Χάρη Ανδριανό (βαρύτονος) και Σοφία Ταμβακοπούλου (πιάνο) στο θέατρο «Απόλλων», στην Ερμούπολη Σύρου.

– Ρεσιτάλ για βιολί και πιάνο από το σχήμα Duo Edan της βιολονίστριας Edua Zadory και της πιανίστριας Anastasiia Dombrovska στο Μέγαρο Γκύζη, στα Φηρά Σαντορίνης και ώρα 9 μ.μ.

– Η παράσταση «Να ζει κανείς ή να μη ζει», σε διασκευή και σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, μεταφέρεται στο Θέατρο Αλσους Γεωργίου, στην Τρίπολη (9.15 μ.μ.).

– Ο Ορφέας Περίδης εμφανίζεται απόψε στο Stage Musicafe (Λεωφ. Αλέξανδρου Φλέμινγκ 1), στη Ραφήνα, πλαισιωμένος από τους Βασίλη Μασσαλά και Εύα Ατματζίδου.

– Εγκαίνια της έκθεσης σύγχρονων καλλιτεχνών εμπνευσμένων από τη φωτογραφική έκθεση «Μύρτις», στις 6.30 μ.μ. στη συνεδριακή αίθουσα του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών.

– Συναυλία για πιάνο και τραγούδι από τους Ντόρα Μπακοπούλου, Τίτο Γουβέλη και Μάιρα Μηλολιδάκη, 9 μ.μ., στο Προαύλιο της Μητρόπολης Αίγινας.

– Εναρξη του διεθνούς επετειακού συνεδρίου με θέμα «Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ: Η πραγματικότητα – Οι προοπτικές του μέλλοντος», στην αίθουσα συνεδρίων του Πολιτιστικού Κέντρου Λευκάδας (9 π.μ.).

– Συναυλία του Ρος Ντέιλι με μελωδίες από την παράδοση της Ελλάδας και της Μεσογείου, 9.30 μ.μ. στον Πύργο Μπαζαίου, στη Νάξο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή