ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την παιδική παράσταση του Θεάτρου Νέων «Αν εσύ… ήμουν εγώ» σε κείμενο και σκηνοθεσία Δημήτρη Σεϊτάνη ξεκινά ο δεύτερος κύκλος εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού στο Κηποθέατρο Παπάγου, στις 9 μ.μ.

– Η παράσταση «Να ζει κανείς ή να μην ζει», σε απόδοση και σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, παρουσιάζεται στο Θέατρο Δάσους, στη Θεσσαλονίκη, 9 μ.μ.

– Στο ανοιχτό θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης», στο Ξυλόκαστρο, μεταφέρεται η παιδική παράσταση «Ο Τζιμ το τζιτζίκι» του Ευγένιου Τριβιζά, σε σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου και μουσική Γιάννη Ζουγανέλη, 9 μ.μ.

– Συναυλία με την ερμηνεύτρια Μάνια Παπαδημητρίου και τον πιανίστα Αρη Γραικούση στο Μικρό Θέατρο Ιάσονα Μολφέση, στην Παχεία Ράχη της Αίγινας και ώρα 9 μ.μ.

– Οι «Αθλοι του Ηρακλή» ζωντανεύουν από την Κάρμεν Ρουγγέρη και τον θίασό της στη σκηνή του Αλσους Βεΐκου, στο Γαλάτσι, 9 μ.μ.

– Συνεχίζεται έως τις 2 Σεπτεμβρίου η έκθεση ιαπωνικής Micropop με τίτλο «Winter Garden» στο Ιδρυμα Θεοχαράκη.

– Συνεχίζεται έως τις 2 Σεπτεμβρίου η έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του Μίλτου Παντελιά και της Ειρήνης Γκόνου με τίτλο «Δη-Μήτηρ-Γη» στον Πύργο Μπαζαίου, στη Νάξο.

– Το θεατρικό εργαστήρι Ιωαννίνων ανεβάζει το έργο του Ηλία Γκέκα «Πρόταση γάμου» στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου, στη Σάμο, στις 8.30 μ.μ.

– Η παράσταση «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», σε κείμενο και σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, μεταφέρεται στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στην Υπάτη Λαμίας, 9.15 μ.μ.

– Ο Αγγελος Αντωνόπουλος και μία ομάδα διακεκριμένων μουσικών ζωντανεύουν την τραγική ιστορία του Ενόχ Αρντεν, αντλώντας έμπνευση από το ομώνυμο έργο του Ρίχαρντ Στράους,

9 μ.μ. στο θέατρο Απόλλων, στην Ερμούπολη Σύρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή