ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΤΖΕΝΤΑ

– Ο βιμπραφωνίστας και συνθέτης Χρήστος Ραφαηλίδης συναντά τον νεότερο κοντραμπασίστα και συνθέτη Πέτρο Κλαμπάνη και τον κορυφαίο δεξιοτέχνη των κρουστών Bodek Janke στο Μεγάρο Γκύζη, στα Φηρά Σαντορίνης (9 μ.μ.).

– Συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο Θέατρο Αλσους Βεΐκου, στο Γαλάτσι, και ώρα 9 μ.μ.

– Εναρξη του πρώτου Διεθνούς Παράκτιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάμου «Ανάμεσα σε 2 Ηπείρους» με προβολή της ταινίας «Παράδεισος» του Παναγιώτη Φαφούτη, 9 μ.μ. στην Παραλία Πυθαγορείου.

– Συνεχίζεται έως τις 27 Αυγούστου η έκθεση εξωφύλλων της Athens Voice με τίτλο «Η τέχνη στην πρώτη σελίδα» στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων (Νεώριο Μόρο), στο παλιό λιμάνι της πόλης.

– Η επιτυχία «Να ζει κανείς ή να μη ζει» του Nick Whitby σε διασκευή και σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα παρουσιάζεται στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής, στις 9.15 μ.μ.

– Συναυλία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Τονίνο Καροτόνε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σάμου, 9.30 μ.μ. στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου, στη Σάμο.

– Εως 31 Αυγούστου συνεχίζεται η ομαδική έκθεση ζωγραφικής των Στέφανου Δασκαλάκη, Ειρήνης Ηλιοπούλου και Γιώργου Χαδούλη στην γκαλερί «art s.a», στο Βουρκάρι της Κέας.

– Παράσταση κουκλοθεάτρου με τίτλο «Το Χρυσό Ψαράκι» στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης (15 χλμ. από τη Λαμία), στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Οίτης (9.15 μ.μ.).

– Βραδιά παραδοσιακού νησιώτικου τραγουδιού και χορού στη Χώρα της Τήνου, στις 9 μ.μ.

– Συναυλία της Ονειρικής Κομπανίας με τη συμμετοχή του Γιώργου Βεντουζά, στις 8.30 μ.μ. στο Κηποθέατρο Παπάγου.