ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο βιμπραφωνίστας και συνθέτης Χρήστος Ραφαηλίδης συναντά τον νεότερο κοντραμπασίστα και συνθέτη Πέτρο Κλαμπάνη και τον κορυφαίο δεξιοτέχνη των κρουστών Bodek Janke στο Μεγάρο Γκύζη, στα Φηρά Σαντορίνης (9 μ.μ.).

– Συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο Θέατρο Αλσους Βεΐκου, στο Γαλάτσι, και ώρα 9 μ.μ.

– Εναρξη του πρώτου Διεθνούς Παράκτιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάμου «Ανάμεσα σε 2 Ηπείρους» με προβολή της ταινίας «Παράδεισος» του Παναγιώτη Φαφούτη, 9 μ.μ. στην Παραλία Πυθαγορείου.

– Συνεχίζεται έως τις 27 Αυγούστου η έκθεση εξωφύλλων της Athens Voice με τίτλο «Η τέχνη στην πρώτη σελίδα» στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων (Νεώριο Μόρο), στο παλιό λιμάνι της πόλης.

– Η επιτυχία «Να ζει κανείς ή να μη ζει» του Nick Whitby σε διασκευή και σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα παρουσιάζεται στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής, στις 9.15 μ.μ.

– Συναυλία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Τονίνο Καροτόνε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σάμου, 9.30 μ.μ. στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου, στη Σάμο.

– Εως 31 Αυγούστου συνεχίζεται η ομαδική έκθεση ζωγραφικής των Στέφανου Δασκαλάκη, Ειρήνης Ηλιοπούλου και Γιώργου Χαδούλη στην γκαλερί «art s.a», στο Βουρκάρι της Κέας.

– Παράσταση κουκλοθεάτρου με τίτλο «Το Χρυσό Ψαράκι» στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης (15 χλμ. από τη Λαμία), στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Οίτης (9.15 μ.μ.).

– Βραδιά παραδοσιακού νησιώτικου τραγουδιού και χορού στη Χώρα της Τήνου, στις 9 μ.μ.

– Συναυλία της Ονειρικής Κομπανίας με τη συμμετοχή του Γιώργου Βεντουζά, στις 8.30 μ.μ. στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή