Πρώτος ανοίγει τη χειμερινή σεζόν ο ΣΚΑΪ

Πρώτος ανοίγει τη χειμερινή σεζόν ο ΣΚΑΪ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ενημέρωση αποτέλεσε, και θα συνεχίσει και τη σεζόν που ανοίγει, την αιχμή του προγράμματος του ΣΚΑΪ. Με ζωντανές, καθημερινές εκπομπές, που διασπείρονται σε όλες τις ζώνες, θα καλύψει ο σταθμός την «καυτή» επικαιρότητα, που επηρεάζει καταλυτικά την καθημερινότητά μας, ακυρώνοντας σταθερές, αναδιαμορφώνοντας την ίδια μας τη ζωή.

Ηδη, τη σκυτάλη της κούρσας για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των τηλεθεατών, που σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, με τις δραματικές εξελίξεις στο πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικό μέτωπο, αποτελεί διακύβευμα ζωής, από τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου στην «Πρώτη γραμμή», που συνεχίστηκε το καλοκαίρι, καθώς οι δυό τους εναλλάσονταν στην παρουσίασή της, πήρε ο Νίκος Ευαγγελάτος. Από την περασμένη Δευτέρα, καθημερινά, στις 7 μ. μ., σχολιάζει με τη αρωγή προσκεκλημένων τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας. «Πρωινό στασίδι» πιάνει από σήμερα, και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 06.45, ο Γιώργος Αυτιάς με το «Καλημέρα ΣΚΑΪ», εστιάζοντας με το ιδιαίτερο ύφος του σε ό, τι συμβαίνει και όσα πρέπει να γνωρίζουμε. Δίπλα του είναι η Μάγδα Τσέγκου.

Στην οθόνη επιστρέφει από τη Δευτέρα, καθημερινά έως και την Παρασκευή, 10 π. μ. με 1 μ. μ., η Πόπη Τσαπανίδου με το «ΣΚΑΪ τώρα». Με απευθείας συνδέσεις, η εκπομπή καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο, πιάνει τον σφυγμό της καθημερινότητας, ενώ συνεργάτες της αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας και ειδικοί απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για θέματα που αφορούν όλους μας. Η ενημέρωση στον ΣΚΑΪ χτυπάει ξανά δυνατά και τα μεσημέρια, καθώς στις 3 μ. μ. στο στούντιο παίρνουν θέση για το «ΣΚΑΪ life» η Εύα Αντωνοπούλου και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Από την ατζέντα της εκπομπής δεν λείπουν θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, την τεχνολογία, τον πολιτισμό, την υγεία, την οικογένεια, αλλά και την ψυχαγωγία. Αργότερα, στις 23.00, αρχίζει και η αθλητική «Δίκη στον ΣΚΑΪ» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Τη Δευτέρα επιστρέφουν και οι Δημήτρης Καμπουράκης, Γιώργος Οικονομέας στην «Κοινωνία ώρα Mega» (06.45), ενώ οι υπόλοιπες πρωινές ενημερωτικές θα αρχίσουν σταδιακά μέσα στον Σεπτέμβριο και οι βραδινές τον Οκτώβριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή