ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εναρξη της έκθεσης του ασημένιου κυπέλλου του Σπύρου Λούη, που πρόσφατα αποκτήθηκε από το Ιδρυμα Νιάρχος, στην είσοδο του Μουσείου Ακρόπολης.

– Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης ανεβάζει τους «Ορνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, στο Ηρώδειο (9 μ.μ.).

– Προβολή της ταινίας «Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση;» του Ντίνου Κατσουρίδη, στις 9.30 μ.μ. στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134-136) με ελεύθερη είσοδο.

– Με μία στάση στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας συνεχίζεται η περιοδεία της μουσικοθεατρικής παράστασης «Αναζητώντας τον Αττίκ» σε σκηνοθεσία και χορογραφία Σοφίας Σπυράτου (8.30 μ.μ.).

– Η «Κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου ανεβαίνει στο ανοιχτό θέατρο Αλσους Βεΐκου, στο Γαλάτσι, 8.30 μ.μ.

– Η προπώληση εισιτηρίων για το γκαλά με πρώτους χορευτές από μεγάλα ευρωπαϊκά μπαλέτα, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, έχει ξεκινήσει στα ταμεία της Στοάς Πεσμαζόγλου και στο www.ticketservices.gr.

– Η «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Στέλιο Μάινα, μεταφέρεται στον τόπο τεχνών Χώρα, στα Λελέικα Υπάτης, στις 9.30 μ.μ.

– Το Miscelanea Guitar Quartet προσεγγίζει με δικό του τρόπο έργα των Luciano Berio, Dusan Bogdanovic, Leo Brouwer και Ian Krouse στον εκθεσιακό χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων, 9 μ.μ.

– Ατομική έκθεση της εικαστικού Ρίκας Κριθαρά με τίτλο «Moving-Mountain» φιλοξενείται στο Κάστρο Νάξου έως τις 5 Σεπτεμβρίου (καθημερινά 6 με 10 μ.μ.).

– Εκθεση ζωγραφικής του Πέπου (Βαγγέλη Ρούσσου) με τίτλο «Η Σαντορίνη μου με άλλη ματιά» φιλοξενείται στο Μέγαρο Γκύζη, στα Φηρά Σαντορίνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή