ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο Θάνος Μικρούτσικος και η Μαρία Φαραντούρη παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της πρώτης συνεργασίας τους, καθώς και τον κύκλο τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη «Κατάσταση πολιορκίας» σε νέα ενορχήστρωση, 9 μ.μ. στο Ηρώδειο.

– Ενα αφιέρωμα στο έργο του Ρόμπερτ Σούμαν παρουσιάζουν η υψίφωνος Λένια Ζαφειροπούλου και οι πιανίστες Μαρία Παπαπετροπούλου, Harald Ossberger και Χρήστος Μαράντος στο προαύλιο της Μητρόπολης Αίγινας (9 μ.μ.).

– Το ιρλανδο-αμερικανικό συγκρότημα Flogging Molly επιστρέφει στην Αθήνα για μια συναυλία στο Gagarin 205 (Λιοσίων 205), στις 8 μ.μ.

– Οι Active Member γιορτάζουν 20 χρόνια ενεργού παρουσίας στην εγχώρια μουσική σκηνή με μία μεγάλη συναυλία στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων, στις 9 μ.μ.

– Συζήτηση με θέμα «Η Πολιτική-Οικονομική Κρίση και ο ρόλος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» στην Πλατεία Χριστού, στη Χώρα Κύθνου και ώρα 9.30 μ.μ.

– Λογοτεχνική συζήτηση με τη λογοτέχνη Ελένη Λαδιά και τη χορογράφο Αιμιλία Μπουρίτη για τη δημιουργία της παράστασης χορού «Αρρητη Κόρη», 6 μ.μ. στον Πολυχώρο «Red Dot» (Ευμολπιδών 24).

– Τραγούδια από τον διεθνή κινηματογράφο ερμηνεύουν οι Γεωργία Συλλαίου, Στέργιος Βαλιούλης και Αγαμέμνονας Μάρδας στο Ανακτορικό Συγκρότημα Γαλερίου, στη Θεσσαλονίκη, και ώρα 9 μ.μ. (είσοδος ελεύθερη).

– Γιορτή ανταλλαγής βιβλίων διοργανώνει η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης στη Δημοτική Χαρτοθήκη της πόλης (αρχοντικό Λασσάνη), από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 5.30 έως τις 8.30 μ.μ.

– Στο πλαίσιο των δράσεων του Future Library, τα παιδιά δημιουργούν το δικό τους μουσείο στις όχθες της Ρεματιάς Χαλανδρίου, υπό την καθοδήγηση της Δάφνης Λιαναντωνάκη (πληροφορίες στο 210 6801654).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή