Μουσικοί διάλογοι από τον Julian G

Μουσικοί διάλογοι από τον Julian G

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ. «Διαλόγους» ή «συζητήσεις» με το πιάνο, τιτλοφορεί τις μουσικές του παραστάσεις ο ιδιότυπος, χαρισματικός πιανίστας Julian G, ο οποίος εμφανίζεται αυτή την Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 μ.μ. στον χώρο «Δρόμος με δέντρα. Baumstrasse», στην οδό Σερβίων 8, στο Μεταξουργείο.

Με ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει κλασικά αριστουργήματα, δικές του μετεγγραφές για πιάνο συνθέσεων τάνγκο αλλά και προσωπικές συνθέσεις με έντονες τζαζ επιρροές, οι διαδραστικές παραστάσεις του Julian έχουν προκαλέσει τα θετικά σχόλια κοινού και κριτικών από το Bolshoi Hall της Ρωσίας μέχρι το Carnegie Hall των ΗΠΑ.

Ξεκίνησε την κλασική του εκπαίδευση στο πιάνο σε ηλικία 13 ετών. Γεννημένος στη Νάπολη της Ιταλίας άρχισε τις μουσικές του σπουδές στο ωδείο της Βερόνα όπου και μεγάλωσε. Συνέχισε στη Ρώμη και κατόπιν στο Ωδείο Κλασικής Μουσικής της Μόσχας στη Ρωσία. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις ΗΠΑ (Master’s & Doctoral Degrees). Δημιουργικός και πολυπράγμων, από το 2010 υπογράφει τη μουσική στήλη «Mostly Classical» στην εφημερίδα Cayman Compass, την πρώτη σε αναγνωσιμότητα εφημερίδα των νησιών Cayman (British Virgin Islands). Εκεί μοιράζεται με τους αναγνώστες του τις μουσικές του ανησυχίες, και τις μόνιμα μπερδεμένες από το jet lag φιλοσοφικές του θεωρίες. (juliangargiulo.c om/articles.html). Εχει ηχογραφήσει επτά προσωπικούς δίσκους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή