ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής

Υδρα

Ο πιανίστας Caspar Frantz, η Γερμανίδα τσελίστα Rebekka Markowski, ο βιολονίστας Γιάννης Αγρανιώτης και ο Αυστραλός βιολονίστας Francis Kefford, ιδρυτικά μέλη του Leondari Ensemble, ερμηνεύουν έργα Mozart, Haydn, Bach, Beethoven και Brahms στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Υδρας. Απόψε και αύριο στις 8.30, στην Αίθουσα Τέχνης και Συναυλιών «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Υδρας. Είσοδος ελεύθερη.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Μαρία Κομπατσιάρη

Θεσσαλονίκη

Εκθεση πρόσφατων έργων ζωγραφικής της Μαρίας Κομπατσιάρη με τίτλο «Ιδιόλεκτα» φιλοξενείται έως τις 6 Οκτωβρίου στο Βιβλιοπωλείο του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης (Τσιμισκή 11). Η καταξιωμένη εικαστικός έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε 21 ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει συμμετάσχει σε πάνω από 100 ομαδικές, αποσπώντας πολυάριθμες διακρίσεις. Οι νέες συνθέσεις απεικονίζουν δαιδαλώδη φανταστικά τοπία και μοτίβα σε έντονα χρώματα.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Πέπος

Σαντορίνη

«Η Σαντορίνη μου με άλλη ματιά» τιτλοφορείται η τέταρτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Πέπου (Βαγγέλη Ρούσσου), ο οποίος επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του για να παρουσιάσει 24 υδατογραφίες με θέμα τα τοπία, τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και την καθημερινότητα του νησιού, φιλοτεχνημένες την τελευταία πενταετία. Η έκθεση πραγματοποιείται στο Μέγαρο Γκύζη, στα Φηρά Σαντορίνης, έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μάριος Φραγκούλης

Θεσσαλονίκη

Στο θέατρο Γης εμφανίζεται την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ο Μάριος Φραγκούλης, συνεχίζοντας την καλοκαιρινή του περιοδεία με τίτλο «Με ανοιχτά φτερά». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιλογές από το σύνολο της προσωπικής δισκογραφίας του γνωστού ερμηνευτή, όπως επίσης και τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, αλλά και σύγχρονων συνθετών όπως οι Κραουνάκης και Κορκολής. Προπώληση εισιτηρίων στο κατάστημα «Ιανός» (Αριστοτέλους 7).

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Κρουστοπανήγυρις

Κόρινθος

Εως τις 30 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κρουστών στην Κόρινθο και σε άλλες περιοχές του Νομού Κορινθίας, με παραστάσεις, μαθήματα, εργαστήρια, εκθέσεις και δρώμενα. Για απόψε προγραμματίζονται συναυλίες του Κώστα Ρίσκα και της Βασιλικής Καρακώστα στο Blue Dolphin Camping και για αύριο παράσταση κρουστών με τα γκρουπ Κροταλάρτα και Rudbeats Drumline στο Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου, στο Ξυλόκαστρο. Ωρα έναρξης 9.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή