ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το Εθνικό Θέατρο ανεβάζει τον «Αμφιτρύωνα» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Λευτέρη Βογιατζή για μια τελευταία παράσταση στο Ηρώδειο, στις 8.30 μ.μ.

– Ερμηνευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζουν την όπερα «Μποέμ» στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι, με ελεύθερη είσοδο (9 μ.μ.).

– Η ομάδα «Συχνότητα των Μαρς» ανεβάζει το έργο «Παιχνίδια του μυαλού» σε σκηνοθεσία Μαρίας Κατσιώνη, 9 μ.μ. στο «Eliart» (Κωνσταντινουπόλεως 127).

– Στον Γεώργιο Παπανικολάου είναι αφιερωμένο το 1o Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Πρόληψη Καρκίνου», που πραγματοποιείται στη γενέτειρά του πόλη, την Κύμη Ευβοίας, από σήμερα έως την Κυριακή (ξενοδοχείο Kymi Palace).

– Το Trio Lirico παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Ερωτας στα χρόνια της οπερέτας» στον κήπο του Μουσείου Λαϊκών Οργάνων (Διογένους 1), 8.30 μ.μ.

– Ο Γάλλος μουσικός και συνθέτης Sebastien Tellier εμφανίζεται στο Bios (Πειραιώς 84) στις 10 μ.μ.

– Ψηφιακή παράσταση με πλανηταριακές εικόνες και ζωντανή ηλεκτρονική μουσική στο ψηφιακό πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου (στις 7.30, 8.30 και 9.30 μ.μ. με δελτία προτεραιότητας).

– Θίασοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου, που πραγματοποιείται σε πλατείες, πεζοδρόμους και άλλους υπαίθριους χώρους της Αθήνας έως την Κυριακή.

– Τελευταία ημέρα αποστολής βιογραφικών για το σεμινάριο «Στοιχεία υποκριτικής και σκηνοθεσίας – αφηγηματικό θέατρο» με τον Στάθη Λιβαθινό στο «Συνεργείο» (Πληροφορίες: 210-3632764 και www.synergyo.gr).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή