ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εναρξη κινηματογραφικού αφιερώματος στον Αντρέι Βάιντα με προβολή της ταινίας του «Ανθρωπος από σίδερο» στις 7.30 μ.μ. στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας.

– Προβολή του ντοκιμαντέρ της Μαρινέττας Κρητικού «Το Ξεκίνημα» για το πρώτο Tinos Jazz Festival και τζαζ αυτοσχεδιασμοί, 9 μ.μ. στο Beton7 (Πύδνας 7).

– Το μουσικοθεατρικό αναλόγιο «Η μοχθηρά πενθερά», βασισμένο σε ένα χιώτικο παραμύθι, σε μουσική Γιώργου Χατζημιχελάκη, παρουσιάζεται στις 9 μ.μ. στην Ελληνοαμερικανική Ενωση (Μασσαλίας 22).

– Ο Χρόνης Μπότσογλου μιλάει για την παρουσία της ανθρώπινης μορφής στο ζωγραφικό του έργο και συζητά με τον Α. Λεβίδη στις 6.30 μ.μ. στο «Ζωγραφείο» (Ακαδημίας 19).

– Παρουσίαση του βιβλίου «Λαϊκισμός, αντιλαϊκισμός και κρίση» των Νικόλα Σεβαστάκη και Γιάννη Σταυρακάκη (εκδ. Νεφέλη) με ομιλητές τους Αν. Λιάκο, Ν. Γ. Ξυδάκη και Ν. Δεμερτζή, στις 12 το μεσημέρι στον Ιανό (Σταδίου 24).

– Τελευταίες τέσσερις παραστάσεις του έργου «Ψευδαισθήσεις» στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων (Κυκλάδων 11) σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, 9 μ.μ.

– Εκδήλωση για τα 175 χρόνια της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με προβολή βίντεο της καθ. Αννας Τζούμα για τη βυζαντινή τέχνη, 3 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Σχολής.

– Με την «Carmen» του Μπιζέ, σε ζωντανή μετάδοση από την Οπερα του Παρισιού, συνεχίζονται οι «Live Opera Nights» στον κινηματογράφο «Δαναός» (Λεωφ. Κηφισίας 109), 9 μ.μ.

– Το έργο του Γιώργου Χρονά «Με το μικρό όνομα, Ρίτα» για τη ζωή της Ρίτας Σακελλαρίου κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Εν Αθήναις (Ιάκχου 19) σε σκηνοθεσία Νίκου Σούλη, 9.15 μ.μ.

– Το έργο «Ερως & Τέλος ή Τα δάκρυα του ψαριού μέσα στη θάλασσα», σε κείμενο και σκηνοθεσία Ελένης Τζάρου, παρουσιάζεται στο Baile de Barrio (Κωνσταντινουπόλεως 52), στις 9 μ.μ.

– Τη νέα του μούσα, Chrysta Bell, παρουσιάζει ο σκηνοθέτης David Lynch σε μια συναυλία στο Fuzz Club (Πειραιώς 209), 9 μ.μ.

– Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας της Αγγελικής Δεκουλάκου με τίτλο «Χρωμογραφία  II» στην αίθουσα τέχνης «Εκφραση» (Βαλαωρίτου 9α), στις 7.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή