«Ο Πύργος του Ντάουντον», πρώτος κύκλος

«Ο Πύργος του Ντάουντον», πρώτος κύκλος

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 31 Μαρτίου πρόκειται να κυκλοφορήσει μαζί με την «Καθημερινή» το τρίτο dvd της μεγαλειώδους σειράς εποχής «Ο Πύργος του Ντάουντον». Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί σε μια συλλογή με επτά dvd αποκλειστικά από την «Καθημερινή».Στο τρίτο dvd περιλαμβάνονται τα επεισόδια 5, 6 και 7.

Στο Επεισόδιο 5, το χωριό ετοιμάζεται για την ετήσια ανθοκομική έκθεση. Η Ιζομπελ και η Βάιολετ φιλονικούν για τον τίτλο της Best Bloom. Η Μαίρη συστήνεται σε έναν πιθανό καβαλιέρο, τον σερ Αντονι Στράλαν, όμως μοιάζει να την ενδιαφέρει περισσότερο ο Μάθιου. Ενα πολύτιμο κουτί με καπνό χάνεται και η μις Πάτμορ αποκαλύπτει τους φόβους της στον Κάρσον πως η καριέρα της έρχεται στο τέλος της. Η O’ Μπράιαν εφεύρει έναν τρόπο ώστε η Ιντιθ να εκδικηθεί τη Μαίρη.

Στο Επεισόδιο 6, οι πολιτικές φιλοδοξίες της Σύμπιλ την βάζουν σε μπελάδες. Η σχέση του Μάθιου και της Μαίρης παίρνει μια απρόβλεπτη τροπή έπειτα από σοκαριστική αποκάλυψη του Μπέιτς για τον κλέφτη του κρασιού. Η Ιντιθ μπορεί να βρήκε έναν θαυμαστή επιτέλους. O Μπράνσον είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ.

Στο Επεισόδιο 7, τα νέα της Κόρα θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του Μάθιου και κάνουν τη Μαίρη να αμφισβητήσει την πρόταση. Ο Τόμας βρίσκει ένα νέο μέλλον για τον εαυτό του, το ίδιο και η Γκουέν. Αλλά η Μαίρη, από έλλειψη αποφασιστικότητας, μπορεί να έχει χάσει το δικό της. Ενα λαμπρό garden party στο Ντάουντον κορυφώνει τα γεγονότα, όμως όλα ξεθωριάζουν μπροστά στην ανακοίνωση του Ρόμπερτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή