ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Καραγκιόζης στο «Τριανόν»

Νέα παράσταση ανεβαίνει σε ένα από τα αγαπημένα παιδικά «στέκια» της Αθήνας. Ο λόγος για το «Τριανόν», στέγη της παιδικής σκηνής του Ηλία Καρελλά, που παρουσιάζει από την Κυριακή (31/3) το έργο «Σκιές του Κόσμου». Μια παράσταση Καραγκιόζη με πολύχρωμα τρισδιάστατα σκηνικά ζωγραφισμένα στο χέρι, παραδοσιακούς και σύγχρονους μουσικούς ήχους, κουκλοθέατρο, αφήγηση και διαδραστικά παιχνίδια. Κάθε Κυριακή στις 11.30 π.μ. Κοδριγκτώνος 21. Σ.Β.

ΘΕΑΤΡΟ

Τελευταίες παραστάσεις

Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνονται οι παραστάσεις της ομάδας «Σύρμα», στο θέατρο Αβατον με τη σκηνική σύνθεση «6 βύσσινα στον κήπο». Με αφορμή τον «Βυσσινόκηπο» του Τσέχοφ, τέσσερα πρόσωπα σχολιάζουν, αναπωλούν και ονειρεύονται, ταυτιζόμενοι, άθελά τους, με τους ήρωες του κλασικού έργου. Η παράσταση, σε σύλληψη και σκηνοθεσία Φιλιώς Λούβαρη, πρωτοπαρουσιάστηκε στο περυσινό Bob Theatre Festival. Κυριακή στις 6.30 μ.μ., Παρασκευή στις 9.30 μ.μ. ΧΡ. Σ.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Μια βόλτα στον Νέο Κόσμο

Πέντε αθηναϊκές ομάδες συνδιοργανώνουν την Κυριακή μια πρωτότυπη περιήγηση στον Νέο Κόσμο. Στη βόλτα θα γνωρίσουμε την ιστορία των Μικρασιατών προσφύγων, Ρωμιών και Αρμενίων, θα δούμε τις προσφυγικές πολυκατοικίες, την Αρμενική Καθολική Εκκλησία, θα ακούσουμε ιστορίες παλιών και νέων κατοίκων της περιοχής. Ραντεβού στις 4 το απόγευμα, στη στάση «Κασομούλη» του τραμ. Δ. ΡΗΓ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Σαββατόβραδο με Ελ. Ζουγανέλη

Είναι από τις πιο ολοκληρωμένες τραγουδίστριες της γενιάς της. Δυναμική παρουσία, με ερμηνευτική άνεση σε μεγάλη γκάμα τραγουδιών, η Ελεονώρα Ζουγανέλη καθηλώνει το κοινό του Σταυρού του Νότου κάθε Σαββατόβραδο. Παρουσιάζει ένα πλήρες πρόγραμμα με επιλογές από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αγαπημένα της τραγούδια σε διασκευές έκπληξη αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια από το άλμπουμ «Μετακόμιση τώρα». Εναρξη στις 10 μ.μ. Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, τηλ. 210-92.26.975. Γ. Επτ.

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

«Ωδή στον Παναγούλη»

Για μία μόνο βραδιά θα παρουσιαστεί η «Ωδή στον Αλέξανδρο Παναγούλη», σε κείμενο και σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη, (βασισμένο στο βιβλίο του Κώστα Μαρδά), με ερμηνεύτρια την Ελένη Ερήμου. Μέσα από τις μεταμορφώσεις της ηθοποιού σε διάφορα πρόσωπα, η παράσταση «προσπαθεί να αποδώσει το βαθύτερο, τραγικό πνεύμα του Αλέκου και της οικογένειας των Παναγούληδων». Η μουσική του Βαγγ. Γιαννάκη, τραγούδι με τη φωνή του Παντελή Θαλασσινού. Αύριο, στο Ιδρυμα Μ. Κακογιάννης (9 μ.μ.). Μ. Κ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή