«Ο Πύργος του Ντάουντον», δεύτερος κύκλος

«Ο Πύργος του Ντάουντον», δεύτερος κύκλος

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 7 Απριλίου πρόκειται να κυκλοφορήσει μαζί με την «Καθημερινή» ο δεύτερος κύκλος της μεγαλειώδους σειράς εποχής «Ο Πύργος του Ντάουντον». Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί, σε μια συλλογή με επτά dvd αποκλειστικά από την «Καθημερινή». Η ιστορία ξεκινάει την άνοιξη του 1912. Οι βαθιές κοινωνικές αλλαγές της Μεγάλης Βρετανίας αποτυπώνονται στα σαλόνια, αλλά και στα υπόγεια, του Πύργου του Ντάουντον. Οι σχέσεις μεταξύ ευγενών, αστών και υπηρετών δημιουργούν μια συναρπαστική ιστορία, όπου οι προσωπικές φιλοδοξίες και η κοινωνική ανισότητα της εποχής καταγράφονται με μοναδικό τρόπο. Το πρώτο dvd του δεύτερου κύκλου περιλαμβάνει τα Επεισόδια 1 και 2.

Στο Επεισόδιο 1, ο πόλεμος απορρυθμίζει τη ζωή στο Ντάουντον και τα αναπάντεχα νέα της Isobel για τον Matthew ταράζει ακόμη περισσότερο την οικογένεια. Η Ethel περιπαίζει την O’Brien και ο Bates επιστρέφει με νέα για την Αnna.

Στο Επεισόδιο 2, ο Carson προσπαθεί να κρατήσει ψηλά το επίπεδο με καταστροφικά αποτελέσματα για τον εαυτό του. Η Lady Rosamund ανυπομονεί να ξεθάψει το μυστικό της Lavinia και του Carlisle. Ο θάνατος του πληγωμένου αξιωματικού ωθεί την Isobel και τη Sybil να δουν το Ντάουντον με άλλο μάτι. Ο τραυματισμένος από βομβαρδισμό νέος υπηρέτης Lang καταφθάνει καθώς ο William καλείται να στρατολογηθεί. Ο έρωτας είναι στο αέρα για την Edith και τη Mary.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή