«Ο Πύργος του Ντάουντον», δεύτερος κύκλος

«Ο Πύργος του Ντάουντον», δεύτερος κύκλος

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 28/4 πρόκειται να κυκλοφορήσει το τέταρτο και τελευταίο dvd του δεύτερου κύκλου της μεγαλειώδους σειράς εποχής «Ο Πύργος του Ντάουντον». Το τέταρτο dvd περιλαμβάνει τα επεισόδια 7, 8 και 9.

Στο Επεισόδιο 7, καθώς οι άνεμοι του πολέμου καθαρίζουν, η ζωή έχει αλλάξει για πάντα στο Ντάουντον. Μια νέα εξέλιξη συνταράσσει την οικογένεια. Για πόσο η Sybil και ο Branson μπορούν να κρατήσουν το μυστικό τους; Ο Carlisle φέρνει την Anna σε δύσκολη θέση. O Bates είναι εντυπωσιασμένος με τα νέα για τη Vera και ο Thomas ξεκινάει ένα νέο σχέδιο για να κερδίσει χρήματα.

Στο Επεισόδιο 8 επικρατεί ενθουσιασμός για τον γάμο μήπως όμως τα σχέδια του Branson θα τους ταρακουνήσουν όλους; Η ισπανική γρίπη φτάνει στο Ντάουντον και ένας απελπισμένος Thomas ψάχνει για έναν τρόπο να ξαναβρεί τον εαυτό του. Η Ethel αντιμετωπίζει ένα δίλημμα όταν οι Bryants επιστρέφουν με μια δακρύβρεχτη πρόταση και η αποφασισμένη Anna πιέζει τον Bates να σκεφτούν για το μέλλον τους.

Στο Επεισόδιο 9 είναι Χριστούγεννα του 1919. Το Ντάουντον φιλοξενεί ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι. Παρά το γεγονός ότι είναι μια εποχή καλών προθέσεων, εντάσεις έρχονται στην επιφάνεια και η σύλληψη του Bates σκιάζει τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Θα καταδικαστεί ή θα αθωωθεί για να προλάβει τον ετήσιο χορό των υπηρετών; Η Mary πρέπει να σκεφτεί το μέλλον της με τον Sir Richard Carlisle και η Violet ανησυχεί για τη Rosamund, της οποίας ο νέος καβαλιέρος Lord Hepworth δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή