ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ξεναγήσεις στην αρχαιολογική έκθεση του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης «Πριγκίπισσες της Μεσογείου στην αυγή της Ιστορίας» πραγματοποιούνται σήμερα στις 2, 3.30 και 5 μ.μ.

– Συνεχίζεται έως τις 12 Μαΐου η έκθεση «Ναός και Μνημείο: Βυζαντινά μνημεία με θέα τον βράχο της Ακρόπολης» του Κώστα Παπασταμούλη στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

– Εργαστήρια για παιδιά από 3 έως 6 και από 7 έως 10 ετών με θέμα το βάψιμο των αυγών στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο (Κυδαθηναίων 14), από τις 11 π.μ.

– Εκθεση φωτογραφίας του Στέλιου Μπακλαβά, με θέμα τον σύγχρονο χορό, πραγματοποιείται στην αίθουσα Τέχνης του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου.

– Από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. είναι επισκέψιμη σήμερα η έκθεση «Οι Δεινόσαυροι της Παταγονίας» στο Κέντρο Ιππασίας – Ολυμπιακά Ακίνητα, στο Γουδή, ενώ από αύριο έως την Κυριακή του Πάσχα θα παραμείνει κλειστή.

– Πάρτι για τα πέντε χρόνια της ραδιοφωνικής εκπομπής «Λατέρνατιβ» των Σταύρου Διοσκουρίδη και Παναγιώτη Μενέγου στις 10 μ.μ. στο Bios Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5).

– Εως τις 19 Μαΐου συνεχίζεται η έκθεση «CHERCHEZ ΝΑ ΦΑΜ! Ο Μποστ του Τύπου» στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138).

– Ξεκίνησε η υποβολή προτάσεων από ηθοποιούς, συγγραφείς και σκηνοθέτες μέχρι 30 ετών για το Φεστιβάλ Μονολόγων, που διοργανώνει το θέατρο «Eliart» (στο [email protected] ώς τις 20 Μαΐου).

– Ο ντράμερ Eric Harland και το κουιντέτο Voyager εμφανίζονται στο Half Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17) στις 10.30 μ.μ.

– Μακέτες μονών του Αγίου Ορους, που φιλοτέχνησε ο Μιχάλης Βασιλόπουλος, εκτίθενται στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή