ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– O Διονύσης Σαββόπουλος ανοίγει τον κύκλο συναυλιών στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με «Παράξενα και ατόφια» τραγούδια του (9 μ.μ.).

– Οι  Βρετανοί Gang of Four και οι Imam Baildi, Burger Project και Μωρά στη Φωτιά είναι μεταξύ των εμφανιζόμενων στην πρώτη μέρα του φεστιβάλ «Αναιρέσεις», στη Γεωπονική Σχολή Αθηνών (Ιερά οδός 54), 9.30 μ.μ.

– Η ομάδα «Κατά Λάθος» παρουσιάζει την παράσταση «Μελίνα Μ.» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη, 9.45 μ.μ., στο φεστιβάλ «Off-Off» του θεάτρου Επί Κολωνώ (Ναυπλίου 12).

– Η ομάδα σύγχρονου χορού LOAD παρουσιάζει την παράσταση «Ανασφάλλω» του Τάσου Μπεκιάρη στο θέατρο Αργώ (Ελευσινίων 15), στις 9.30 μ.μ.

– Προβολή του τελικού μοντάζ της ταινίας «Η τελευταία φάρσα» του Βασίλη Ραΐση, στις 8.30 μ.μ., στο Bios (Πειραιώς 84).

– Εκθεση του Martino Gamper με τίτλο «100 καρέκλες σε 100 ημέρες» φιλοξενείται έως τις 28 Ιουλίου στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138).

– Εκδήλωση προς τιμήν του ακαδημαϊκού, συγγραφέα και φιλέλληνα Andrew Horton με ομιλίες και προβολή του «Bones in the sea: Andy Horton & Kea», 7 μ.μ., στην Ελληνοαμερικανική Ενωση (Μασσαλίας 22).

– Παρατείνεται έως τις 29 Ιουνίου η έκθεση του Ηλία Καφούρου με τίτλο «A Thesis on the Shelf» στην γκαλερί ΑΔ (Παλλάδος 3).

– Σχέδια, γλυπτά, κατασκευές και βίντεο προβολές περιλαμβάνει η έκθεση «Καύκασος» της ομάδας Assemblage Aliene, που εγκαινιάζεται στις 8 μ.μ. στο Beton7 (Πύδνας 7).

– Παρουσίαση της παράστασης «Δε μ’αγαπάς, μ’ αγαπάς» της Φωτεινής Τσαλίκογλου και συζήτηση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας, 8 μ.μ., στο Αμερικανικό Κολλέγιο (Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή).

– Αφιέρωμα στον Κουέντιν Ταραντίνο στο «Ταινιόραμα» του κινηματογράφου Αστυ (Κοραή 4, τηλ. 210-32.21.925).

– Νέοι καλλιτέχνες, τελειόφοιτοι του εργαστηρίου ζωγραφικής της ΑΣΚΤ, συμμετέχουν στην έκθεση «Wagon Art», που εγκαινιάζεται στις 8 μ.μ. στο θέατρο «Τρένο στο Ρουφ» (Σιδ. Σταθμός Ρουφ) σε επιμέλεια Γιάννη Ψυχοπαίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή