Family Cinema, «Running Free»

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 14/7 πρόκειται να κυκλοφορήσει μαζί με την «Καθημερινή» το τρίτο dvd της σειράς Family Cinema με τίτλο «Running Free». Η «Καθημερινή» φέτος το καλοκαίρι φέρνει τη σειρά Family Cinema με επιλεγμένες ταινίες της μεγάλης οθόνης στο σαλόνι σας. Δείτε μαζί με την οικογένεια σας αγαπημένες ταινίες που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο φαντασίας και περιπέτειας.

«Μια πανέμορφη περιπέτεια για όλη την οικογένεια που θα σας καθηλώσει». Το Running Free του Sergei Bodrov με παραγωγό τον Ζαν Ζακ Ανό, είναι μια εμπνευσμένη, περιπετειώδης ιστορία της μοναδικής φιλίας ενός αγοριού και ενός εγκαταλελειμμένου νεαρού πουλαριού, του Λάκι. Σε μια πόλη μεταλλωρύχων στην Αφρική κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ένας ορφανός νεαρός υπηρέτης, ο Ρίτσαρντ, εκτρέφει ένα πουλάρι, τον Λάκι, που προορίζεται για μια ζωή γεμάτη σκληρή δουλειά. Μαζί βρίσκουν τη δύναμη να αντισταθούν στον σκληρό ιδιοκτήτη της φυτείας και το ζωηρό καθαρόαιμό του, τον Καίσαρα. Ξεφεύγουν από την καταστροφή του πολέμου που δυναμώνει και αναζητούν την ελευθερία που τους αξίζει. Οταν βρεθούν μόνοι οι δυο τους στην έρημο Καλαχάρι της Νοτιοδυτικής Αφρικής, ο Ρίτσαρντ συναντάει ένα κορίτσι που τους διδάσκει πώς να επιβιώσουν. Οταν τελικώς επιστρέψουν στο ορυχείο, αυτό θα δεχθεί αεροπορική επίθεση. Ομως ο Ρίτσαρντ αρνείται να εγκαταλείψει τον Λάκι αν και αναγκάζεται να το κάνει στη συνέχεια και παρά τη θέλησή του, όταν επιδρομείς καταλαμβάνουν τις γραμμές του τρένου. Την ίδια ώρα, ο Λάκι διώχνεται από τα άλλα άλογα και ξεκινάει ένα ταξίδι προς την όαση, την οποία θα συναντήσει ύστερα από διάφορες περιπέτειες με εξωτικά ζώα στο σκηνικό της ερήμου.

Το Running Free είναι ένα αισθητικά άψογο, αξέχαστο παραμύθι για τον θρίαμβο του πνεύματος ενός ανθρώπου αλλά και ενός αλόγου. Αφήγηση Lukas Haas.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή