ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Συναυλία ηλεκτρικής άρπας από τη Μαρία-Χριστίνα Παπαδοπούλου και παρουσίαση του έργου «Liminal» του Νίκου Τσιάβου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου (Φιλελλήνων 27) και ώρα 8.30 μ.μ.

– Το διήγημα του Φραντς Κάφκα «Το κτίσμα» μεταφέρεται στη σκηνή της Πειραιώς 260 (Κτίριο Ε) σε μετάφραση και σκηνοθεσία Βίκυς Γεωργιάδου, στις 9 μ.μ.

– Προβολή της μαγνητοσκοπημένης συναυλίας με τη σοπράνο Anna Netrebko και τον βαρύτονο Dmitri Hvorostovsky στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, στις 9 μ.μ., στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138).

– Εγκαίνια ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο «Τροπική Γη», στις 8 μ.μ., στην γκαλερί Art Zone 42 (Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 42).

– Η «Μήδεια» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Σπύρου Α. Ευαγγελάτου με τους Γιώργο Κιμούλη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο κ.ά., μεταφέρεται στο Θέατρο του Αττικού Αλσους, στις 9 μ.μ.

– Συναυλία του Ionian Jazz Quintet με πρωτότυπες συνθέσεις των μελών του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και ώρα 9 μ.μ.

– Η ομάδα «Skull Of Yorick Productions» παρουσιάζει μία μουσικοθεατρική εκδοχή του «Οθέλλου» με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Θεσσαλονίκης, στις 9.15 μ.μ., στο Θέατρο Κήπου, στη Θεσσαλονίκη.

– Εως τις 20 Ιουλίου οι αιτήσεις συμμετοχής στο δωρεάν σεμινάριo και τα εργαστήρια για φοιτητές και αποφοίτους δραματικών σχολών με εισηγητές του Πανεπιστημίου Leeds, που θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο στο Ιδρυμα Κακογιάννης (τηλ. 210 3418 551 ).

– Ελεύθερη είσοδος για όλους στα κτίρια του Μουσείου Μπενάκη (κεντρικό, οδού Πειραιώς, Ισλαμικής Τέχνης και Πινακοθήκη Χατζηκυριάκου-Γκίκα) από σήμερα και κάθε Πέμπτη.

– Προβολή της ταινίας «Τhe day the earth stood still» του Robert Wise (1951) στην ταράτσα του Bios (Πειραιώς 84), στο πλαίσιο του κύκλου προβολών «Sssh! NO! Silent Movies», στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή