ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Παναγιώτης Τέτσης

Θεσσαλονίκη

Εκθεση με 61 χαρακτικά έργα του Παναγιώτη Τέτση από τη συλλογή του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης, φιλοτεχνημένα σε διάστημα 20 ετών, εγκαινιάζεται την Τρίτη 1η Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. στη Βίλα Καπαντζή (Βασ. Ολγας 108) υπό τον τίτλο «Χαλκογραφίες» και θα διαρκέσει έως τις 17 Νοεμβρίου. Είσοδος ελεύθερη.

ΧΟΡΟΣ

«Ταξίδι στην αιωνιότητα»

Θεσσαλονίκη

Η παράσταση του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Ταξίδι στην αιωνιότητα», με τη μουσική που έγραψε η Ελένη Καραΐνδρου για τις ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου, χορογραφημένη από τον Ρενάτο Τζανέλα, μεταφέρεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Απόψε και αύριο, στις 9 μ.μ.

ΘΕΑΤΡΟ

«Ελλάδα – Αυστρία: Ισοπαλία!»

Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο της Ενωσης των Θεάτρων της Ευρώπης, το ΚΘΒΕ παρουσιάζει την παράσταση «Ελλάδα – Αυστρία: Ισοπαλία!» σε συμπαραγωγή με το σημαντικό Schauspielhaus του Γκρατς, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στο νέο Υπερώο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ελληνογερμανός σκηνοθέτης Σαράντος Ζερβουλάκος.

ΧΟΡΟΣ

Stomp

Θεσσαλονίκη

Οι διάσημοι Stomp επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουν ένα πρωτότυπο θέαμα ήχου και κίνησης, χρησιμοποιώντας, όπως πάντα, αυτοσχέδια μουσικά όργανα, από ντενεκέδες και σκουπόξυλα έως κουτάκια μπίρας και εφημερίδες. Από τις 2 ώς τις 6 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Κεραμική

Αίγινα

Οι εικαστικοί Ρένα Γρίβα, Χρυσάνθη Λυμπεραίου, Δέσποινα Νισυρίου και Αλίκη Παππά εκθέτουν έργα τους μέχρι και αύριο στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αίγινας, στο πλαίσιο του θεσμού «Αίγινα & Κεραμική» που διοργανώνεται για πέμπτη χρονιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή