ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο Ιταλός πιανίστας Ludovico Einaudi παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ «In A Time Lapse», 8.30 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

– Πρεμιέρα της παράστασης «Μπόρκμαν» του Ερρίκου Ιψεν σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, με το Γιώργο Κιμούλη, 9 μ.μ. στο Θέατρο Δημήτρης Χορν (Αμερικής 10).

– Εκθεση των κορυφαίων σκιτσογράφων Ανχελ Μπολιγάν και Μιχάλη Κουντούρη φιλοξενείται από σήμερα στο Ινστιτούτο Θερβάντες (Μητροπόλεως 23)

– Το έργο του «Η Χελώνα του Δαρβίνου» θα παρακολουθήσει ο συγγραφέας Χουάν Μαγιόργκα στο θέατρο Αλκμήνη (Αλκμήνης 8) και στη συνέχεια θα συζητήσει με το κοινό, 9.15 μ.μ.

– Παρουσίαση της μελέτης της Λίτσας Λεμπέση «Η μουσική και οι ήχοι στην ποίηση του Γιάννη Ρίτσου» (εκδ. Μανδραγόρας) με ομιλητές τους Γ. Κοντό, Μ. Γ. Μερακλή, Τ. Πατρίκιο, μουσική και αναγνώσεις, 7.30 μ.μ. στο Σπίτι της Κύπρου (Ξενοφώντος 2Α).

– Πρεμιέρα της περφόρμανς της ομάδας MAG με τίτλο «Less», η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε το 2007, στις 9 μ.μ. στο Bios (Πειραιώς 84).

– Προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ του Βασίλη Λουλέ «Φιλιά εις τα παιδιά» και συζήτηση με τον σκηνοθέτη στις 8 μ.μ. στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

– Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής-γλυπτικής του Gagik Altunyan με τίτλο «Ξεχασμένες Αναμνήσεις», 8 μ.μ. στον «Τεχνοχώρο» (Λεμπέση 4).

– Παρουσίαση του βιβλίου του Καρόλου Τσίζεκ «Η λιμνοθάλασσα της Γεωργικής Σχολής και άλλες αφηγήσεις» (εκδ. Κίχλη) στις 8.30 μ.μ. στον Ιανό (Σταδίου 24).

– Προβολή του ντοκιμαντέρ «Αγέλαστος πέτρα» του Φίλιππου Κουτσάφτη στις 10.30 μ.μ. στον Ιανό (Σταδίου 24) με ελεύθερη είσοδο.

– Μουσικοθεατρικό δρώμενο με τίτλο «Das Schubert Diploma-οδηγός μετανάστευσης για τραγουδιστές» από τους σπουδαστές σεμιναρίου με την Νeukοllner Oper του Βερολίνου, 8.30 μ.μ. στην Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας (Ιπποκράτους 41).

– Ομαδική έκθεση με τίτλο «Πολυμορφίες ΙΙ» εγκαινιάζεται στην αίθουσα τέχνης «έκφραση» (Βαλαωρίτου 9α) με στόχο την οικονομική στήριξη της εφημερίδας «Τα Νέα της Τέχνης», 7.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή