Προτασεις

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Κρήτη – Μπουένος Αϊρες

Θεσσαλονίκη

Ο Αργεντίνος κιθαριστής και μαέστρος του «Tango Nuevo», Luis Borda, συμπράττει με την ερμηνεύτρια Γεωργία Βεληβασάκη σε μία συναυλία με μελωδίες του Μπουένος Αϊρες, της Μεσογείου και τραγούδια από την ελληνική παράδοση. Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στο μπαρ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Εναρξη στις 9 μ.μ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Red Snapper

Θεσσαλονίκη

Οι Red Snapper από το Λονδίνο εμφανίζονται στο Block33 (26ης Οκτωβρίου 33) για μια συναυλία με παλαιότερες επιτυχίες τους, αλλά και κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Key», την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ.

ΘΕΑΤΡΟ

«Ο Εβρος απέναντι»

Θεσσαλονίκη

Την παράσταση «Ο Εβρος απέναντι» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, που διαπραγματεύεται πώς και γιατί τέσσερις άνθρωποι συμπλέουν με το υπόγειο ρεύμα του ρατσισμού, παρουσιάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε σκηνοθεσία Γιώργου Κωνσταντίνου. Κάθε Τετάρτη με Κυριακή στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Αφιέρωμα στη Σμύρνη

Βέροια

Στο δημαρχείο της Βέροιας μεταφέρεται έως τις 4 Δεκεμβρίου η επιτυχημένη ομαδική έκθεση «90 επιστολικά δελτάρια από τη Σμύρνη», που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ιανός Αίθουσα Τέχνης τον Νοέμβριο του 2012. Συμμετέχουν 77 Ελληνες καλλιτέχνες με έργα στις διαστάσεις επιστολικών δελταρίων και εμπνευσμένα από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Παραγωγή: Μικρή Αρκτος. Επιμέλεια: Ιρις Κρητικού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτογραφικός Ομιλος

Καβάλα

Εκθεση εικόνων, που τράβηξαν τα μέλη του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας κατά τη διάρκεια θεατρικών παραστάσεων του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, φιλοξενείται στους χώρους του θεάτρου «Αντιγόνη Βαλάκου» καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή