ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Φιλανθρωπική συναυλία για ενίσχυση των δραστηριοτήτων της πλατφόρμας «Keys of Change» στην Ιαπωνία με τον πιανίστα Πάνο Καράν και τον φλαουτίστα Ζαχαρία Ταρπάγκο στις 8 μ.μ. στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» (Πλ. Καρύτση 8).

– Ημερίδα με θέμα «Το μπουζούκι σήμερα» (5 μ.μ.) και συναυλία – αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη με το σύνολο μπουζουκιών του Θανάση Πολυκανδριώτη (9 μ.μ.) στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

– Ο συνθέτης και μουσικός Σταύρος Γασπαράτος παρουσιάζει μια συναυλία εμπνευσμένη από τα «Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα» στις 9 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

– Εικαστική έκθεση των Δήμητρας Δημοπούλου, Κρήνης Δημοπούλου και Μανώλη Δασκαλάκη-Λεμού με τίτλο «Sphere Models» φιλοξενείται στο ΒΕΤΟΝ7 (Πύδνας 7) έως τις 25 Ιανουαρίου.

– Διάλεξη της ιστορικού Τέχνης Μαίρης Μιχαηλίδου με θέμα «Ο Teriade και οι Ευρωπαίοι δημιουργοί»», στις 7.30 μ.μ. στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

– Παράσταση Καραγκιόζη από τον Αθω Δανέλλη στις 8 μ.μ. στον χώρο των εκδόσεων Γαβριηλίδη (Αγίας Ειρήνης 17).

– Ξενάγηση στη συλλογή του Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης από την επιμελήτρια Μίνα Μωραΐτου.

– Πρεμιέρα της παράστασης «Πολύ κακό για το τίποτα» του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Ελένης Βλάχου στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Αλκμήνη (Αλκμήνης 8).

– Ομιλία του επίκουρου καθηγητή φιλοσοφίας Διονύσιου Καββαθά για τις φιλοσοφικές θεωρήσεις του χρόνου και της μνήμης στο πλαίσιο της έκθεσης «Ζωγραφικές αναφορές στη μνήμη και τον χρόνο» με έργα από τη Συλλογή Σωτήρη Φέλιου (Φωκίωνος Νέγρη 16), στις 7.30 μ.μ.

– Παράταση της έκθεσης «Studios 2013» στο metamatic:taf (Νορμανού 5) ώς τις 26 Ιανουαρίου.

– Στις 18 και 19 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το 7ο Χειμερινό Τουρνουά Σκραμπλ, που διοργανώνει ο όμιλος Σκραμπλ Αθηνών-Πειραιώς (δηλώσεις συμμετοχής ώς τις 17/1 στο 6975-024.981).

– Πρεμιέρα της παράστασης «Ο Πελεκάνος» του Α. Στρίντμπεργκ σε σκηνοθεσία Φένιας Αποστόλου, στις 9 μ.μ. στο Beton7 (Πύδνας 7).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή