Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο τιμόνι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα παραμείνει για ακόμη τέσσερα χρόνια ο Αλμπέρτο Μπαρμπέρα (φωτ.), όπως ανακοινώθηκε από τη διοργάνωση. Οι επιλογές του Μπαρμπέρα είχαν επικριθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς από το line up της Βενετίας έλειπαν οι γυναίκες σκηνοθέτιδες. Ωστόσο, η απαιτητική, λόγω της πανδημίας, διοργάνωση του 2020 χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά επιτυχημένη και από την ευρύτερη συμμετοχή γυναικών σκηνοθετών και χάρισε στον Μπαρμπέρα μία επιπλέον τετραετία.

(…) Μπορεί να μην τον έχουμε συνηθίσει σε αποστολές μακριά από τον πλανήτη Γη, αλλά ο Ανταμ Σάντλερ (φωτ.) θα είναι ο πρωταγωνιστής μιας νέας ταινίας επιστημονικής φαντασίας του Netflix που θα διασκευάζει το βιβλίο «Spaceman of Bohemia» του Τσέχου συγγραφέα Jaroslav Kalfar. Το βιβλίο αφηγείται την περιπέτεια ενός αστροναύτη, που είναι διατεθειμένος να ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Γη για να ξεφύγει από το παρελθόν του.

(…) Ηταν γνωστός για τα καρφώματα και τα slum dunk του στο NBA. Ο Σακίλ Ο’ Νιλ (φωτ.), όμως, το πάλαι ποτέ αστέρι των Ορλάντο Μάτζικ και των Λέικερς, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά κινουμένων σχεδίων «Shaq’s Garage», η οποία θα αφηγείται τις περιπέτειες των συλλεκτικών αυτοκινήτων που έχει στο γκαράζ του. Ο Big Diesel θα είναι ο αρχηγός της παρέας και ο μεγάλος μπασκετμπολίστας θα του χαρίσει τη φωνή του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή