Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα καινούργιο γαλλικό ντοκιμαντέρ για τον Τσάρλι Τσάπλιν (φωτ.) σκηνοθέτησαν πρόσφατα οι Φρανσουά Εμέ και Ιβ Ζελάντ, ένα πορτρέτο που επικεντρώνεται στους ανθρώπους που συνέβαλαν και «έθρεψαν» την ιδιοφυΐα του Τσάπλιν: τους συναδέλφους του από τον χώρο του μπουρλέσκ, τις γυναίκες που τον επηρέασαν –πρωταγωνίστριες στις ταινίες του, αλλά και αγαπημένες στη ζωή–, τους γονείς του, τα πρόσωπα που είχε το θάρρος να σατιρίσει με τη δουλειά του στον κινηματογράφο.

(…) Το νέο της άλμπουμ, «Chemtrails Over the Country Club», αναμένεται τον Μάρτιο και μαζί με αυτό ανακοίνωσε την κυκλοφορία της πρώτης της ποιητικής συλλογής. Ηδη εξάλλου η Λάνα Ντελ Ρέι έδωσε στο κοινό της ένα μικρό δείγμα του αναμενόμενου LP, το κομμάτι «Let Me Love You Like a Woman». Το επόμενο βήμα θα γίνει στις 11 Ιανουαρίου, αφού τότε θα μοιραστεί μαζί μας το μουσικό βίντεο για το κομμάτι του τίτλου, το «Chemtrails».

(…) Με ένα χορευτικό τραγούδι που έχει τίτλο «Last dance» η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65o πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2021, που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά την περυσινή αναβολή του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το «Last dance» είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade, Sharon Vaughn, ενώ καλλιτεχνικός διευθυντής για την οπτικοποίηση του τραγουδιού θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή