Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασισμένη στον διάλογο της ελληνικής χορευτικής παράδοσης και του σύγχρονου χορού, η παράσταση «The Thread», που το 2019 έγινε sold-out σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναμεταδίδεται διαδικτυακά σήμερα και αύριο στις 12 το μεσημέρι και στις 8 μ.μ. από την πλατφόρμα της Viva. Την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία ο Ράσελ Μάλιφαντ και τα κοστούμια η Μαίρη Κατράντζου. Προπώληση κωδικού στο viva.gr.

Με στόχο της την υποστήριξη της ανεξάρτητης ελληνικής μουσικής σκηνής, η σειρά διαδικτυακών συναυλιών «Stages A/Live» του Ιδρύματος Ωνάση ξεκινάει την Κυριακή, στις 9 μ.μ., με τους Nightstalker. Το συγκρότημα θα παρουσιάσει από το Gagarin 205 ένα πρόγραμμα βασισμένο στον σκληρό, ροκ εν ρολ ήχο που διαμόρφωσε τα τελευταία 30 χρόνια. Η συναυλία θα μεταδοθεί από το κανάλι του Ιδρύματος στο YouTube, χωρίς αντίτιμο ή χρονικό περιορισμό. Περισσότερα στο onassis.org.

Παρατείνονται οι προβολές της ψηφιακής παράστασης του Θεάτρου Τέχνης «Πυραμίδες», την οποία έγραψε ο Ανδρέας Φλουράκης και σκηνοθέτησε ο Διαμαντής Καραναστάσης. Το έργο καταπιάνεται με τις προσωπικές «πυραμίδες» που επιδιώκει να κατασκευάσει ο άνθρωπος προσπαθώντας να δεχθεί το φθαρτό και να πιστέψει στο άφθαρτο κομμάτι του. Ερμηνεύουν οι Ντάνη Γιαννακοπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης, Λένα Κιτσοπούλου, Ιωάννα Μαυρέα, Μανώλης Μαυροματάκης, Φαίη Ξυλά, Δημήτρης Πασσάς, Μιχάλης Σαράντης, Κωνσταντίνα Τάκαλου και Νίκος Χατζόπουλος. 

Η όπερα του Τζουζέπε Βέρντι «Αΐντα», που φέτος συμπληρώνει 150 χρόνια από την πρεμιέρα της, θα προβάλλεται μέχρι τις 10 Ιανουαρίου από το Christmas Theater Online, όπως παρουσιάστηκε στη Σκάλα του Μιλάνου το 2006, σε σκηνοθεσία του Φράνκο Τζεφιρέλι. Την ορχήστρα διευθύνει ο Ρικάρντο Σαϊγί και τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η Βιολέτα Ουρμάνα. Οι προβολές θα είναι διαθέσιμες και τις δύο ημέρες στις 4 μ.μ. και 8 μ.μ. Λεπτομέρειες στο ct.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή