ΑΤΖΕΝΤΑ

Πρόσωπα της Τετάρτης

prosopa-tis-tetartis-561274801

Τίτλοι τέλους, έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια κοινής πορείας, έπεσαν για τους Daft Punk (φωτ.), με το μουσικό δίδυμο από τη Γαλλία να ανακοινώνει το φινάλε μέσω ενός βίντεο. Οι μυστηριώδεις μασκοφόροι καλλιτέχνες που άλλαξαν την ιστορία της χορευτικής μουσικής, φέρνοντάς την πολύ πιο κοντά στο ευρύ κοινό και στην ποπ κουλτούρα, είναι υπεύθυνοι για μερικούς από τους πιο εμβληματικούς «ύμνους» της πίστας, όπως τα «Around the World», «One More Time» και «Get Lucky».

(…) Η σκηνή του Gazarte συνεχίζει τις ζωντανές διαδικτυακές παραστάσεις της και υποδέχεται την ταλαντούχα Μαρία Παπαγεωργίου μαζί με την μπάντα της το Σάββατο 6 Μαρτίου. Η Ελληνίδα τραγουδοποιός, σχεδόν ένα χρόνο μετά την αυτοσχέδια streaming παράσταση που έδωσε από το σαλόνι της, έρχεται αυτή τη φορά σε έναν πολύ πιο οργανωμένο χώρο, με άρτιο ήχο, που θα φτάσει ώς τα σπίτια μας.

(…) Την απόφαση να αρνηθεί την αμοιβή του πήρε ο Ζακ Σνάιντερ, προκειμένου να πραγματοποιήσει το σχέδιό του να κυκλοφορήσει τη δική του εκδοχή της κινηματογραφικής «Justice League», όπως γνωστοποίησε πρόσφατα ο ίδιος ο Αμερικανός σκηνοθέτης. Μετά την αποτυχημένη βερσιόν του Τζος Γουίντον από το 2017, το δικό του, τετράωρο, μοντάζ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου από την πλατφόρμα του ΗΒΟ Max.