Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μουσικά έργα που συνέθεσε ο Γεώργιος Γκουρτζίεφ σε συνεργασία με τον μαθητή του Τόμας ντε Χάρτμαν περιλαμβάνει η συναυλία «Cosmic Rhythm», που θα παρουσιάσει αύριο στις 9 μ.μ., ζωντανά από το Ιδρυμα Θεοχαράκη, ο πιανίστας και σαξοφωνίστας Τάκης Πατερέλης. Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Γκουρτζίεφ και της θεατρικής ομάδας Ρόδα. Λεπτομέρειες και αγορά εισιτηρίων στο thf.gr.

Η Τζούλια Κουίν, συγγραφέας της ευπώλητης σειράς ρομαντικών μυθιστορημάτων «Οικογένεια Μπρίτζερτον» (εκδ. Elxis), στην οποία βασίστηκε το σίριαλ «Bridgerton» του Netflix, συνομιλεί σήμερα στις 7 μ.μ. με τη Δανάη Μπάρκα και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου για την παγκόσμια επιτυχία που έχουν σημειώσει τα βιβλία της. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα social media των καταστημάτων Public.  

Βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, η παράσταση «Ο γάμος του Καραχμέτη», που έκανε πρεμιέρα το 2017 στο Παλαιό Πανεπιστήμιο της Πλάκας σε διασκευή και σκηνοθεσία της Ολιας Λαζαρίδου, είναι διαθέσιμη από σήμερα για on demand παρακολούθηση μέσω της πλατφόρμας viva.gr.

Γιορτάζοντας τα έντεκα χρόνια λειτουργίας της, η γκαλερί Genesis εγκαινιάζει διαδικτυακά σήμερα, στις 8 μ.μ., την ομαδική εικαστική έκθεση «Ο μυστικός μας κήπος», με έργα που συνομιλούν με τη θεματική του τίτλου επιδιώκοντας να ανοίξουν ένα νοητό παράθυρο στη συνθήκη του εγκλεισμού. Περισσότερα στο gallerygenesisathens.com και στα social media της γκαλερί. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή